Adelina, declaratie de dragoste inedita pentru sotul ei! Cristi Chivu o s-o ia in brate cand ajunge acasa

Publicat: 18/12/2013 | 14:44
Adelina, declaratie de dragoste inedita pentru sotul ei! Cristi Chivu o s-o ia in brate cand ajunge acasa

Sunt sot si sotie de cinci ani, insa se iubesc la fel de mult ca in prima zi! Si nu trece o zi fara ca sotii Chivu sa nu isi demonstreze iubirea pe care si-o poarta unul altuia. Dovada sta si ultima declaratie de dragoste a Adelinei pentru Cristi.

Fosta prezentatoare de stiri sportive este topita dupa sotul ei fotbalist si nu ascunde acest lucru. Iar daca nu i-o spune in fata, apeleaza la retelele de socializare.

adelina chivu

Asa s-a intamplat si astazi, cand Adelina a postat o fotografie pe Instagram, alaturi de urmatorul mesaj: „You are loved #CristianChivu” (in traducere: „Esti iubit„).

adelina chivu

Asta nu e tot! In urma cu cateva zile, bruneta a postat un alt mesaj de amor pe aceeasi retea de socializare. „Sotul meu cel cool… Il iubesc„, a scris Adelina in dreptul unei fotografii cu fostul capitan al echipei nationale.

Sacrificii in numele iubirii

Adelina Elisei si Cristi Chivu s-au cunoscut in 2007. Ea era una dintre cele mai tari prezentatoare de stiri sportive din Romania, iar el capitanul echipei nationale. A fost dragoste la prima vedere, insa exista o singura problema: distanta.

adelina chivu

Adelina a fost cea care s-a sacrificat, renuntand la cariera si mutandu-se in Italia. Cei doi s-au casatorit si au impreuna doua fetite minunate: Natalia si Anastasia.

J.D

Citește și...