Adevarul despre relația dintre Mihai Bendeac și Bella Santiago! Anunțul făcut în urmă cu doar câteva ore de actor  

Publicat: 27/12/2018 | 09:23

Bella Santiago a devenit cunoscută în urmă cu doi ani, când a participat la “Românii au talent”. Din păcate pentru ea, nu a trecut de galele live. Ulterior, s-a alăturat trupei JukeBox, alături de care participă la diverse spectacole.

A participat la X Factor 2018 și a câștigat marele premiu de 100.000 de euro! Bella Santiago are o relație specială cu Mihai Bendeac. Cei doi sunt buni prieteni, iar actorul a susținut-o tot timpul în carieră, oferindu-i sfaturi care să o ajute să progreseze.

În urmă cu doar câteva ore, Mihai Bendeac a urcat, pe una dintre rețelele de socializare, o fotografie în care o ține în brațe și o sărută pe creștet pe Bella Santiago. Lângă imagine, actorul a scris și câteva cuvinte emoționante.

“Felicitări! Nu pentru talent! Pentru ăsta nu avem niciun merit. Ci pentru muncă!”, a scris Mihai Bendeac

“Mulțumesc!”, a fost și reacția ultimei câștigătoare de la X Factor, semn clar că întrei ei există o relație sinceră de prietenie și respect.

Bella Santiago, căsătorită cu Ionuț Grigorie

Bella Santiago trăiește o poveste de dragoste ca-n filme de aproximativ un an, iar la începutul lunii decembrie artista s-a căsătorit cu Nicolae Ionuț Grigorie. De la eveniment nu putea lipsi, logic, Mihai Bendeac. Artista a venit în România din Filipine, în 2016.

”Evit să merg la nunți, simt că mi se ridică părul pe spate. Ultima a fost acum vreo șapte, opt ani…”, mărturisea Mihai Bendeac la momentul respectiv.

Citește și...