Adevărul despre relaţia dintre Nicola şi fiul ei! „Am avut o discuţie bărbătească şi…” Vezi dacă tânărul şi-a iertat mama!

Publicat: 12/03/2013 | 23:49

Nicola a venit invitată în emisiunea CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă, unde a vorbit despre relaţia dintre ea şi fiul ei.

Chiar dacă a existat un conflict puternic între ei, se pare că lucrurile s-au aşezat, iar artista a explicat: „El a crescut la bunici, nu înseamnă că l-am renegat. Nu este fiul meu nelegitim.

Îl vedeam când mi se permitea – eu eram plecată mult timp în turnee şi nu puteam să-l târăsc cu mine peste tot, era frig în hoteluri, iar apa era rece. Îi cumpăram tot ce avea nevoie şi nu i-a lipsit niciodată nimic”.

Adevărul despre relaţia dintre Nicola şi fiul ei!

Andrei şi-a făcut şi el apariţia în platoul emisiunii, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă.

„Am avut o discuţie bărbătească şi ne-am rezolvat toate problemele. Lucrurile nu mai contează, contează doar că ne înţelegem bine şi că totul e ok”, a mărturisit tânărul în vârstă de 26 de ani.

Adevărul despre relaţia dintre Nicola şi fiul ei!

Cât despre vizitele rare pe care artista i le-a făcut lui Andrei, în copilărie, ea a zis: „Nu depindea doar de mine, ci şi de programul bunicilor.

Ei aveau un program bine stabilit, plecau în fiecare vară la Vatra Dornei, iar acest lucru mă bucura foarte tare. A fost un copil extrem de răsfăţaţat”.

Adevărul despre relaţia dintre Nicola şi fiul ei!

Andrei, la rândul lui, pe un ton calm, a povestit că „bunicii nu au încercat niciodată să-l ţină departe de mama lui”.

În prezent, tânărul munceşte, dar recunoaşte că face asta de la 18 ani – „La un moment dat am plecat în Londra, am rămas fără bani şi am sunat-o pe mama.

Adevărul despre relaţia dintre Nicola şi fiul ei!

S-a întâmplat asta, pentru că am dat toţi banii pe hotel, dar apoi am stat la o prietenă de-ale mamei şi a fost ok. Chiar am lucrat două săptămâni într-o spălătorie şi dacă aveam acte aş mai fi stat acolo”.

Vedeta a povestit că Andrei are în prezent o relaţie şi că ea o place foarte mult pe iubita lui – „La toţi copiii mei le-am spus că mi-aş dori să le văd şi eu iubiţii sau iubitele, ca să-mi dau cu părerea. Nu ca să le interzic ceva, dar cred că e datoria mea de mamă să le spun ce cred”.

(A.T.)

Citește și...