Acasă » Exclusiv » Adrian Marțian, “fratele” lui Adrian Mutu, implicat într-un mega-scandal! Trei copii minori sunt victime. “Tati, mama bea în ultimul hal, ne bate!”

Adrian Marțian, “fratele” lui Adrian Mutu, implicat într-un mega-scandal! Trei copii minori sunt victime. “Tati, mama bea în ultimul hal, ne bate!”

De: Justin GafiucRăzvan Scarlat 07/05/2023 | 23:40

Adrian Marțian, fost partener de afaceri cu Adrian Mutu, și-a strigat disperarea în CANCAN.RO. Milionarul este la cuțite cu fosta parteneră de viață, pe care o acuză că și-ar persecuta, fără milă, copiii pe care îi are împreună cu el. Vorbim de o situație extremă. Alcoolul, bătăile și tentativele de suicid ar fi la ordinea zilei în familia lor. Site-ul nr. 1 din România are declarații în exclusivitate, direct de la sursă.

Adrian Marțian, cunoscut pentru litigiul cu Adrian Mutu (DETALII AICI), trăiește de luni bune o poveste demnă de un film de Oscar. Una dintre protagoniste este ex-partenera lui, Roxana, alături de care are trei copii minori. Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, afaceristul a “pulverizat-o”, pur și simplu, pe femeia alături de care are trei copii. Bărbatul ar fi fost amenințat că va înfunda închisoarea, după care va ajunge la psihiatrie. Scandalul este în toi!

Am vrut binele familiei, să o stabilesc în Barcelona. Nouă ani a făcut cea mare, băiețelul urmează să facă opt, iar cea mică a făcut în decembrie șase ani. Am ajuns în Barcelona, pentru copii a fost frumos, senzațional. Împreună i-am înscris la școală, cu toate că dânsa nu recunoaște, că i-am înscris fără acordul ei. După care, doamna, fiind într-o poziție foarte bună la Cluj, văzându-se peste noapte milionară, cu bunuri, cu bani, cu mașini, restaurant, dintr-o dată a vrut să revină în România. Era la finalul lunii august 2021. I-am spus că nu se poate, că e vorba de binele copiilor. Nu a fost de acord. Și mi-a spus că mă bagă în pușcărie și că după ce ies mă bagă la nebuni”, a declarat Adrian Marțian pentru CANCAN.RO.

(VEZI AICI: CELEBRUL MILIONAR DĂ STATUL ÎN JUDECATĂ. „CINEVA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU…”)

“Pentru mine e moartă și îngropată!”

În continuare, Adrian Marțian a arătat că Roxana, ex-partenera lui, nu are niciun motiv și recomandarea să revendice custodia micuților. “Fratele” lui Adrian Mutu a acuzat-o că ar avea probleme grave cu alcoolul și că și-ar fi lovit copiii.

A sunat la 112 că e mamă româncă sechestrată cu trei copii și bătută. M-am trezit la poartă cu mai multe mașini de Poliție. Nu s-a întâmplat nimic. Ulterior, a pus copiii să mă filmeze, că nu sunt un tată bun, că sunt violent. Copiii mi-au spus: tată, uite de ce nu vorbeam cu tine la telefon. Mama ne bătea, ne lua telefoanele. Și au început să-mi spună că bea în ultimul hal, că vomita în toată casa, venea cu fel și fel de bărbați. Am rămas șocat! I-am trimis imediat un mesaj că pentru mine e moartă și îngropată”, ne-a mai dezvăluit afaceristul.

Adrian Marțian, un milionar excentric
Adrian Marțian, un milionar excentric

“Câtă răbdare ai tu! Mama lua cuțitul și…”

Adrian Marțian susține că fetițele și fiul său ar fi fost, pur și simplu, puși sub teroare de mama lor, care, în plus, nu le acorda deloc atenția necesară. Micuții au ajuns inclusiv la psiholog pentru a depăși momentul.

Le făceam baie fetițelor. Și-mi spun: tati, câtă răbdare ai tu! Știi ce făcea Roxana cu noi? Lua cuțitul sau foarfeca și ne tăia părul unde era încâlcit. Copiii nu-i spun mamă. Ei mă întreabă și acum dacă sunt adoptați. Nu am ce să demonstrez, din cauza asta au fost duși copiii la psiholog. În prezent, ei sunt la școală, la Târgu Mureș. Sunt cu mine. Frecventează înot, dansuri… M-am trezit cu Poliția cum că ar fi răpiți”, a mai spus Adrian Marțian pentru CANCAN.RO.

“E o mamă criminală!”

În susținerea propriilor afirmații, Adrian Marțian a prezentat și un video în care cei trei copii spun răspicat că doresc să rămână alături de tata, nicidecum cu mama.

E o mamă criminală. Am prezentat tot judecătoarei. Doamna nu are domiciliu, nu are casă, nu are loc de muncă. Nu a cerut un drept de vizită de zece minute. Copiii au o temere groaznică față de această femeie. Au coșmaruri, se trezesc noaptea. Nu interacționează cu ei, copiii nu vor să o vadă. Pentru ei nu mai există!”, ne-a mai spus afaceristul.

Roxana, fosta parteneră a lui Adrian Marțian
Roxana, fosta parteneră a lui Adrian Marțian

(NU RATA: AM PĂTRUNS ÎN PALATUL PE CARE CUNOSCUTUL MILIONAR ROMÂN ÎL DEȚINE ÎN SPANIA! FILMĂRILE CARE ÎȚI TAIE RĂSUFLAREA…)

“Lua Xanax cu whisky! Mi-a spart o locuință din Spania”

Acuzele continuă! Adrian Marțian dezvăluie că fosta lui parteneră ar fi încercat să-și pună capăt vieții în mai multe rânduri. Și mai grav ar fi că una dintre fetițe a fost de față la una dintre scene.

Bea, lua pastile Xanax cu wkisky. A vrut să se sinucidă. Am prins-o cu funia în gât. Fetița a văzut tot. În Spania s-a întâmplat. A avut patru tentative de suicid. A vrut să se arunce sub tren, femeia are probleme. Mi-a spart o locuință din Spania de unde a furat tot ce a găsit. Sunt patru dosare penale deschise pe numele ei”, a spus Adrian Marțian.

“Am făcut greșeala vieții mele!” Milioane de euro la mijloc

În continuare, “fratele” lui Adrian Mutu trage speranțe că, într-un final, instanța își va face datoria. Copiii, speră afaceristul, să aibă ultimul cuvânt. Adrian Marțian a dezvăluit, totodată, că se luptă cu fosta lui iubită pentru o sumă colosală.

Decizia aparține copiilor. Ce-și doresc ei. Cu mama sau tatăl. Așa e cel mai corect. Nu pot considera că o instanță poate trece peste dorința copiilor. Are dosare grave în Spania și în România. Am făcut greșeala vieții mele. Am pus tot pe numele ei. A fost foarte abilă. În 2020, m-am trezit cu o hârtie că nu mai dețin nimic. Între timp am recuperat 75 la sută. Avem mai multe procese, litigii… Vorbim de terenuri, hotel, mașini… Nu sunt evaluator, dar vorbim de câteva milioane de euro. De ordinul zecilor”, a spus afaceristul.

(CITEȘTE ȘI: MUTU ESTE CERCETAT DE POLITISTI PENTRU O INSELACIUNE DE 15 MILIOANE DE EURO! DECLARATIE BOMBA FACUTA DE APROPIATII SAI)

Despre o reconciliere? Nici nu poate fi vorba! Adrian Marțian este ferm. Este, totuși, dispus ca micuții lui să aibă legătură cu mama lor.

Nu mai există șanse de împăcare între mine și soție, dar copiii mei vor putea oricând să meargă să-și vadă mama, nu mă voi opune niciodată. Dar nu mi-a cerut niciodată acest lucru. Preferă să meargă la copii pe ascuns, la școala lor, ca o hoață. Spune că nu vrea să vadă copiii în prezența mea. Ea nu le poate oferi nimic acestor copii, ea nu are un loc de muncă. Copiii mei nu pleacă niciodată dintr-un magazin cu mâna goală. Păi ea pe ce le cumpără? Să fie și singura femeie de pe fața pământului și eu nu vreau să mai am de-a face cu ea”, ne-a mai spus Adrian Marțian.

Ar fi încercat să-l otrăvească!

Totodată, ex-partenerul de afaceri al lui Adrian Mutu susține că Roxana ar fi încercat să-l otrăvească! În acest sens, ar avea și dovezi.

Motivul pentru care ea vrea copiii e pentru că în Spania legea e diferită în România. Chiar dacă nu ești căsătorită cu tatăl copilului tău, el trebuie să pună la dispoziție o casă, o alocație. Dar cum aș putea să mai întrețin eu o femeie care a vrut să mă otrăvească? Așa spun copiii: ‘Tati, mami a vrut să ți pună cianură în mâncare’. Am și declarația omului căruia ea i-a dat un plic cu un praf. Am toate dovezile”, ne-a mai dezvăluit afaceristul.

„Nu mai am nevoie de dușmani, ea face cât toți la un loc”

În final, Adrian Marțian anunță, sus și tare, că nu a ridicat mâna niciodată asupra celei care i-a dăruit trei copii, din contră. Ar fi tratat-o cu maxim respect.

Nu mi-am bătut soția. Eu nu mă bat cu femeile, eu iubesc femeile. Această doamnă a trăit ca o regină, toată lumea este șocată de ceea ce a făcut. A avut tot ceea ce și-a dorit. Doamne, câte a putut să-mi facă această femeie. Nu mai am nevoie de dușmani, ea face cât toți la un loc”, a încheiat milionarul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×