Celebrul milionar dă statul în judecată. „Cineva trebuie să plătească pentru…”

Publicat: 23/04/2020 | 19:28

Cunoscutul milionar Adrian Marțian se luptă cu Institutul Cantacuzino pentru avizarea produselor dezinfectante pe care dorește să le doneze. Afaceristul e extrem de hotărât să deschidă proces statului, după ce, din documentația depusă la institut, au dispărut mai multe documente. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: BOSSUL DE LA „CETĂȚENIE” ȘI FOSTA SOȚIE ÎȘI ÎMPART AVEREA LA JUDECĂTORIE. NOUA ACȚIUNE DIN INSTANȚĂ VIZEAZĂ OBLIGAREA…)

În urmă cu aproximativ o lună, atunci când a revenit în România și a fost nevoit să stea în izolare, afaceristul Adrian Marțian a decis să doneze o cantitate mai mare de produse dezinfectante, pe care le produce în fabrica lui din Spania, către Primăria Dej și către Consiliul Județean Cluj. Doar că, pentru a face acest lucru, fostul amic al lui Adrian Mutu a fost nevoit să avizeze produsele și în țară. (NU RATA: S-A STINS O LEGENDĂ A LUMII INTERLOPE. FINUL CELEBRULUI COCO ANGHEL A MURIT ÎN URMA…)

”Am văzut că este nevoie mare în țară de asemenea produse și m-am gândit să donez o cantitate mai mare de produse dezinfectante ecologice către Primăria Dej și către Consiliul Județean Cluj. Am discutat cu președintele Alin Tișe, care mi-a spus că am nevoie de aviz pentru aceste produse ca să le pot dona. Am demarat procedura de avizare în țară, cu toate că eu am, pentru produse, certificate europene emise de un prestigios institut din Spania”, ne-a declarat afaceristul.

„Dosarele au fost respinse din cauza birocrației”

Pentru că se afla la o distanță mare de București, dar evita deplasarea, Adrian Marțian a apelat la bunul său prieten Luis Lazarus, care a avut misiunea de a duce documentația trimisă de la Cluj la Ministerul Sănătății. (NU RATA:  AM PĂTRUNS ÎN PALATUL PE CARE CUNOSCUTUL MILIONAR ROMÂN ÎL DEȚINE ÎN SPANIA! FILMĂRILE CARE ÎȚI TAIE RĂSUFLAREA…)

”După ce s-a plimbat pe la minister, a ajuns la Institutul Național de Sănătate Publică, dar, din cauza stării de urgență, a aflat că atestarea o face Institutul Cantacuzino. Lazarus a depus actele, dar dosarele au fost respinse din cauza birocrației. Mi-au spus că lipsește nu știu ce cerere și din această cauză mi-au respins dosarul. După ce am redepus documentația, cu ajutorul unor avocați, comandantul Institutului Cantacuzino mi-a spus  că nu poate da atestarea pentru că din dosare lipsesc testele produselor. Surprinzător, au dispărut acte din dosarele mele, care au fost complete.

Pentru acest lucru voi face plângere penală. Cineva trebuie să plătească pentru toate astea. Nu e normal ce se întâmplă. E o necesitate, nu e un moft al meu. Eu, în Spania, pot să autorizez produse cu certificare europeană, iar în țara mea sunt obligat să plătesc 700 de euro doar pentru ca cineva să se uite la dosare și nu se poate. O să fac plângere la toate instituțiile din țară, dar și din afară. Asta e, eu sunt român, dar trebuie să dau statul în judecată pentru treburile astea”, a declarat Adrian Marțian, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Adrian Marțian se luptă cu Institutul Cantacuzino

L-a inventat pe ”Mr. Marțian”!

În ultimii ani, Adrian Marțian a investit într-o afacere cu care speră sa dea lovitura mondială. L-a realizat pe „Mr. Marțian”, un produs de curățare bio, unic pe piață, compus doar din uleiuri vegetale, 100% natural, care nu e cancerigen și nu are efecte secundare.

Nu m-am gândit pur și simplu la bani, nu m-a interesat chestia asta. Am zis că vreau să creez ceva care să nu dăuneze omenirii și să fie un lucru bun, benefic. Eu cred foarte mult în proiectul ăsta, dacă n-aș fi crezut atât de mult poate că nu m-aș fi implicat atât de mult”, a spus Adrian Marțian.

S-a plimbat prin toată lumea cu marțianul verde și a primit numai feed back-uri pozitive de la oamenii de afaceri. Asta l-a făcut să riște în noua afacere pentru care a și primit o ofertă de milioane de euro. (VEZI ȘI: Am pătruns în palatul pe care cunoscutul milionar român îl deține în Spania! Filmările care îți taie răsuflarea…)

“Din Rusia, Kazahstan, Turcia, Germania, Italia, am primit feedback-uri pozitive. Eu, fiind axat pe bio-diesel, am avut niște prieteni chinezi cărora le făceam cadou din când în când o canistră de bio-diesel. Mi-au cerut o mostră, le-am dat, și m-am trezit cu niște domni chinezi care au vrut să cumpere produsul ăsta de la mine. Văzând că sunt la început de drum, mi-au făcut o ofertă de câteva milioane de euro, nu chiar multe, dar cam câte degete avem la o mână. După ce omul a văzut că nu poate să mă înduplece, a venit cu altă ofertă, ca și cum ai pune două mâini. A fost tentant, sincer, nu sunt bani puțini”, a dezvăluit omul de afaceri, în urmă cu ceva timp.

Adrian Marțian, în Spania

Nu a uitat disputele cu Mutu

Adi Mutu și Adrian Marțian au avut cândva legături de prietenie, dar și de afaceri. Totul s-a terminat însă la tribunal, unde fotbalistul i-a cerut daune morale de un milion de euro pentru calomnie. Ba mai mult, în scandal s-au amestecat și familiile. Fosta soție a lui Marțian și fiul acesteia au făcut front comun cu Mutu. (NU RATA: “REGELE” SALAM ȘI SEXY-“REGINA” LUI AU „EVADAT” CÂTEVA ORE DIN CASĂ ȘI…)

“Eu am ajuns sus, alții jos, cum s-a întâmplat și cu partenerul meu, cu domnișorul Mutu. Dacă stăm să ne gândim din momentul în care am fost parteneri și asociați, cum am evoluat eu și cum a evoluat el, cred că diferența e de la cer la pământ. Nu mai țin legătura cu el pentru că a fost un om prea slab și nu a avut niciodată curajul să se mai întâlnească cu mine.

(…)  Orice se întâmplă între mine și el, nu aș atenta la familia lui niciodată. Cum aș merge eu acum s-o caut pe Consuelo, să-i spun anumite chestii lui Consuelo, niciodată n-aș face așa ceva”, declara Adrian Marțian, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)