Bossul de la „Cetățenie” și fosta soție își împart averea la Judecătorie. Noua acțiune din instanță vizează obligarea…

Autor:
Publicat: 22/04/2020 | 23:39

Războiul din familia bossului de la ”Cetățenie” e departe de a se sfârși! Andrei Tinu își partajează averea cu fosta soție, la tribunal. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” SĂ-ȘI DISCREDITEZE FOSTA SOȚIE ÎN PROCESUL PENTRU CUSTODIA COPIILOR)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de mega-controversa din familia lui Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu. (NU RATA: SCANDAL ACASĂ LA ANDREI TINU! FOSTA SOȚIE VINE CU EXECUTOR JUDECĂTORESC SĂ-I IA PE CEI DOI COPII)

De când au început divorțul, Andrei și Alberta au trecut prin tot felul de momente dificile. Ultima dispută dintre cei doi se pare că a pornit de la lucrurile pe care le-au dobândit în timpul mariajului. Din câte se pare, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu nu ar fi fost de acord cu partajarea averii, iar, în consecință, fosta lui soție, Alberta s-a adresat instanței de judecată.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, imediat după Paște, fosta soție a bossului de la ”Cetățenie”, Alberta, a deschis o acțiune în instanță, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București, unde Andrei Tinu figurează ca pârât. Partajul de bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial și obligarea pârâtului să își dea acordul pentru separația bunurilor fac obiectul celui mai nou proces în care sunt implicați Andrei și Alberta Tinu. Cu siguranță mega-controversa din familia șefului de la ”Cetățenie” nu o să se termine prea curând, iar site-ul nr.1 din România vă promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în acest caz. (NU RATA: SOȚIA ÎL ACUZĂ PE BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” CĂ ȘI-A ABUZAT COPIII PSIHOLOGIC)

Bossul de la ”Cetățenie” își împarte averea cu fosta soție în instanță

Două procese de divorț în paralel!

Chiar dacă fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a fost primul care a deschis procedurile de divorț, Alberta, soția acestuia, nu s-a lăsat mai prejos. Femeia cu care bossul de la ANC a fost căsătorit timp de patru ani a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel s-a ajuns la un dublu proces de divorț, o situație unică în showbiz-ul românesc.

Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea și că aceste momente erau rare spre deloc. Asta pentru că, susține Alberta, era înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Ba mai mult, tânăra mai spune că l-ar fi surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente. (VEZI ȘI: GIGI BECALI, OPRIT DE POLIȚIE ÎN CENTRUL CAPITALEI. A FOST NEVOIE DE TREI AGENȚI SĂ…)

Andrei Tinu, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie

„Dorea de mult timp să scape de mine”

Felul în care a relatat episodul de la Viena reprezintă o jalnică încercare a soțului meu de a mă compromite, deși el știa prea bine că este implicat în una sau mai multe relații adultere încă din perioada în care eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Întrebați-l, vă rog, când a achiziționat biletele pentru a se duce cu amanta lui la Berlin și veți înțelege că acestea au fost cumpărate cu mult timp înainte de a se depune acțiunea de divorț! M-a «prins» că l-am înșelat cu un coleg? Nici vorbă de așa ceva! 

De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine și a urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent, să motiveze că e foarte ocupat sau obosit, să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă». 

Când ne vedeam interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă. L-am întrebat dacă vrea să vând cabinetul și să renunț la această navetă și mi-a spus că NU!”, declara, în urmă cu ceva timp, Alberta. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)