Cum a încercat bossul de la ”Cetățenie” să-și discrediteze fosta soție în procesul pentru custodia copiilor

Publicat: 30/11/2019 | 23:48

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat depoziții uluitoare din procesul dintre Alberta Preda și Andrei Tinu, pentru custodia micuților. Bossul de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie a fost pus la zid de femeia care i-a dăruit doi copii, fiind acuzat că își abuzează psihologic și sexual fiica minoră. În replică, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu a încercat să o discrediteze pe Alberta cu poze așa-zis compromițătoare. Avem fotografiile, dar și detalii despre cum au judecat magistrații contraatacul bărbatului.

Sentimental, Alberta și Andrei Tinu o apucaseră de ceva vreme pe căi diferite, deși locuiau în aceeași casă, alături de cei doi copii minori ai lor. Iar inevitabilul avea să se producă: mai întâi s-au separat, iar apoi au ajuns la divorț. Ambii și-au adus reproșuri, de adulter, introducând, separat, cerere de desfacere a căsătoriei. Aici începe disputa cea mare! Un nou proces, de data asta pentru custodia fetiței și a băiețelului. CANCAN.RO a intrat în posesia unor depoziții de-a dreptul zguduitoare. Alberta l-a acuzat pe Andrei că își abuzează psihologic și sexual fiica minoră.

Andrei Tinu a încercat s-o discrediteze cu pozele ei din facultate

Replica lui Andrei Tinu a venit repede. Acesta a adus fotografii pe care le-a considerat indecente și în care apare Alberta în diferite ipostaze. Bossul de la ”Cetățenie” ar fi încercat, astfel, să demonstreze că și ea s-a expus ”neortodox” în fața micuței de doar 3 ani și 6 luni. Ex-doamna Tinu a mărturisit, însă, în instanță că pozele au fost făcute când era studentă. ”Pârâtul, în apărarea sa, pentru a distrage atenția de la faptele sale abuzive și de exhibiționism în fața minorei, a încercat să spună că și subsemnata s-a expus în fața minorei, lucru total neadevărat, încercând în mod josnic de a aduce la ultimul termen de judecată un set de fotografii ale subsemnatei făcute în facultate, la vârsta de 19 ani, când visa, ca orice fată, să fie fotomodel”, se arată în documentele magistraților. (CITEȘTE ȘI: BIANCA & ALEX BODI S-AU HOTĂRÂT: RENUNȚĂ LA DIVORȚ + ”LUCREAZĂ” LA UN BEBELUȘ)

Tentativa lui Andrei Tinu de a-și pune soția într-o lumină proastă este astfel descrisă, în documentele citate: ”Maniera în care a procedat pârâtul/intimat este o încercare jalnică de a denigra, fabricând probe false care nu sunt de natură să deturneze atenția instanței de la faptele pârâtului și care nu au legătură cu cauza.”

Andrei Tinu a încercat să-și discrediteze fosta soție cu poze așa-zis compromițătoare, doar că erau făcute pe când ea avea 19 ani, nu recent

S-a dus cu Poliția să-și ia copiii

Zilele trecute a avut loc un nou episod al mega-disputei cei doi. Alberta, care a obținut custodia temporară a celor doi copii, aflați la bunica lor după tată, s-a dus cu Poliția, cu executorul judecătoresc și cu doi angajați de la Protecția Copilului să-i ia. Avea de gând să plece la Paris și a vrut s-o facă alături de fetița și de băiețelul ei.

După câteva minte bune de așteptare în fața vilei, la poarta căreia nu a răspuns nimeni, reprezentanții legii au consemnat cele întâmplate și s-au văzut nevoiți să plece fără niciun rezultat. În timp ce aștepta la poarta vilei familiei Tinu, Alberta le-a mărturisit jurnaliștilor că nu și-a văzut copiii de un an.

Două procese de divorț în paralel!

Fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a deschis procedurile de divorț, dar Alberta nu s-a lăsat mai prejos: a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel, s-a ajuns la un dublu proces de divorț. (VEZI AICI: TELENOVELĂ ÎN BLOGOSFERA DIN ROMÂNIA. ”REGINUȚA” DE PE INSTAGRAM DIVORȚEAZĂ PENTRU UN MILIONĂRAȘ CĂSĂTORIT!)

Care au fost motivele pentru care cei doi au ajuns la divorț după un mariaj de patru ani? Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea, momentele de tandrețe fiind foarte rare. Asta pentru că, susține Alberta, era înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Mai mult, tânăra a dezvăluit că l-a surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente.

Andrei și Alberta, pe când formau un cuplu fericit

S-au acuzat reciproc de adulter

La rândul lui, Andrei Tinu ar fi acuzat-o că îl înșală cu un coleg, dar Alberta a negat totul. Mai mult, a oferit alte detalii picante din vremea când formau un cuplu, chiar dacă aflat în pragul destrămării. „Felul în care a relatat episodul de la Viena reprezintă o jalnică încercare a soțului meu de a mă compromite, deși el știa prea bine că este implicat în una sau mai multe relații adultere încă din perioada în care eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Întrebați-l, vă rog, când a achiziționat biletele pentru a se duce cu amanta lui la Berlin și veți înțelege că acestea au fost cumpărate cu mult timp înainte de a se depune acțiunea de divorț! (NU RATA: LA NICIO LUNĂ DE LA DIVORȚ, MIHAI MITOȘERU TESTEAZĂ ”TERENUL” LA CASNICA DE LA MASTERCHEF!)

M-a «prins» că l-am înșelat cu un coleg? Nici vorbă de așa ceva! De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine și a urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent, să motiveze că e foarte ocupat sau obosit, să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă». Când ne vedeam interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă”, a povestit Alberta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...