Acasă » Exclusiv » Cum a încercat bossul de la ”Cetățenie” să-și discrediteze fosta soție în procesul pentru custodia copiilor

Cum a încercat bossul de la ”Cetățenie” să-și discrediteze fosta soție în procesul pentru custodia copiilor

De: Cristian Blanuta 30/11/2019 | 23:48

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat depoziții uluitoare din procesul dintre Alberta Preda și Andrei Tinu, pentru custodia micuților. Bossul de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie a fost pus la zid de femeia care i-a dăruit doi copii, fiind acuzat că își abuzează psihologic și sexual fiica minoră. În replică, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu a încercat să o discrediteze pe Alberta cu poze așa-zis compromițătoare. Avem fotografiile, dar și detalii despre cum au judecat magistrații contraatacul bărbatului.

Sentimental, Alberta și Andrei Tinu o apucaseră de ceva vreme pe căi diferite, deși locuiau în aceeași casă, alături de cei doi copii minori ai lor. Iar inevitabilul avea să se producă: mai întâi s-au separat, iar apoi au ajuns la divorț. Ambii și-au adus reproșuri, de adulter, introducând, separat, cerere de desfacere a căsătoriei. Aici începe disputa cea mare! Un nou proces, de data asta pentru custodia fetiței și a băiețelului. CANCAN.RO a intrat în posesia unor depoziții de-a dreptul zguduitoare. Alberta l-a acuzat pe Andrei că își abuzează psihologic și sexual fiica minoră.

Andrei Tinu a încercat s-o discrediteze cu pozele ei din facultate

Replica lui Andrei Tinu a venit repede. Acesta a adus fotografii pe care le-a considerat indecente și în care apare Alberta în diferite ipostaze. Bossul de la ”Cetățenie” ar fi încercat, astfel, să demonstreze că și ea s-a expus ”neortodox” în fața micuței de doar 3 ani și 6 luni. Ex-doamna Tinu a mărturisit, însă, în instanță că pozele au fost făcute când era studentă. ”Pârâtul, în apărarea sa, pentru a distrage atenția de la faptele sale abuzive și de exhibiționism în fața minorei, a încercat să spună că și subsemnata s-a expus în fața minorei, lucru total neadevărat, încercând în mod josnic de a aduce la ultimul termen de judecată un set de fotografii ale subsemnatei făcute în facultate, la vârsta de 19 ani, când visa, ca orice fată, să fie fotomodel”, se arată în documentele magistraților. (CITEȘTE ȘI: BIANCA & ALEX BODI S-AU HOTĂRÂT: RENUNȚĂ LA DIVORȚ + ”LUCREAZĂ” LA UN BEBELUȘ)

Tentativa lui Andrei Tinu de a-și pune soția într-o lumină proastă este astfel descrisă, în documentele citate: ”Maniera în care a procedat pârâtul/intimat este o încercare jalnică de a denigra, fabricând probe false care nu sunt de natură să deturneze atenția instanței de la faptele pârâtului și care nu au legătură cu cauza.”

Andrei Tinu a încercat să-și discrediteze fosta soție cu poze așa-zis compromițătoare, doar că erau făcute pe când ea avea 19 ani, nu recent

S-a dus cu Poliția să-și ia copiii

Zilele trecute a avut loc un nou episod al mega-disputei cei doi. Alberta, care a obținut custodia temporară a celor doi copii, aflați la bunica lor după tată, s-a dus cu Poliția, cu executorul judecătoresc și cu doi angajați de la Protecția Copilului să-i ia. Avea de gând să plece la Paris și a vrut s-o facă alături de fetița și de băiețelul ei.

După câteva minte bune de așteptare în fața vilei, la poarta căreia nu a răspuns nimeni, reprezentanții legii au consemnat cele întâmplate și s-au văzut nevoiți să plece fără niciun rezultat. În timp ce aștepta la poarta vilei familiei Tinu, Alberta le-a mărturisit jurnaliștilor că nu și-a văzut copiii de un an.

Două procese de divorț în paralel!

Fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a deschis procedurile de divorț, dar Alberta nu s-a lăsat mai prejos: a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel, s-a ajuns la un dublu proces de divorț. (VEZI AICI: TELENOVELĂ ÎN BLOGOSFERA DIN ROMÂNIA. ”REGINUȚA” DE PE INSTAGRAM DIVORȚEAZĂ PENTRU UN MILIONĂRAȘ CĂSĂTORIT!)

Care au fost motivele pentru care cei doi au ajuns la divorț după un mariaj de patru ani? Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea, momentele de tandrețe fiind foarte rare. Asta pentru că, susține Alberta, era înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Mai mult, tânăra a dezvăluit că l-a surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente.

Andrei și Alberta, pe când formau un cuplu fericit

S-au acuzat reciproc de adulter

La rândul lui, Andrei Tinu ar fi acuzat-o că îl înșală cu un coleg, dar Alberta a negat totul. Mai mult, a oferit alte detalii picante din vremea când formau un cuplu, chiar dacă aflat în pragul destrămării. „Felul în care a relatat episodul de la Viena reprezintă o jalnică încercare a soțului meu de a mă compromite, deși el știa prea bine că este implicat în una sau mai multe relații adultere încă din perioada în care eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Întrebați-l, vă rog, când a achiziționat biletele pentru a se duce cu amanta lui la Berlin și veți înțelege că acestea au fost cumpărate cu mult timp înainte de a se depune acțiunea de divorț! (NU RATA: LA NICIO LUNĂ DE LA DIVORȚ, MIHAI MITOȘERU TESTEAZĂ ”TERENUL” LA CASNICA DE LA MASTERCHEF!)

M-a «prins» că l-am înșelat cu un coleg? Nici vorbă de așa ceva! De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine și a urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent, să motiveze că e foarte ocupat sau obosit, să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă». Când ne vedeam interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă”, a povestit Alberta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...