Bianca & Alex Bodi s-au hotărât: renunță la divorț + ”lucrează” la un bebeluș

Autor: C. C.
Publicat: 29/11/2019 | 23:06

Mega-exclusivitate marca D.A.S! Bianca Drăgușanu și soțul ei, Alex Bodi, au ”dat-o la pace” și au renunțat, momentan, la acțiunea de divorț. Din câte se pare, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc a ajuns la un compromis, iar acum ”lucreză” intens ca să devină… trei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE ÎL ACUZĂ PE BOSSUL DE LA ANC CĂ ÎȘI ABUZEAZĂ FIICA )

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii savuroase despre unul dintre cele mai controversate cupluri de pe scena mondenă de la noi din țară. (NU RATA: ”BABY BROKER-UL” CU FERRARI DE UN SFERT MILION € S-A ANTURAT CU…)

Renunță la divorț

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, bărbatul care a dus-o pe vedetă pentru a doua oară în fața ofițerului de stare civilă, au renunțat la acțiunea de divorț. Din câte se pare, cei doi au ajuns la o variantă de compromis, iar vedeta i-a acordat încă o șansă soțului ei. Asta după ce Alex Bodi i-ar fi promis că nu o să mai fie violent și va face tot posibilul ca lucrurile să fie ”roz”, iar viața lor de cuplu să se transforme doar în ”lapte și miere”.

Conform surselor noastre, cei doi îndrăgostiți sărbătoresc împăcarea în capitala Ungariei. Bianca și Alex au plecat pentru câteva zile în Budapesta, unde se relaxează la târgurile de Crăciun și profită la maximum de fiecare moment pe care-l petrec împreună. (NU RATA: CUM S-A RĂZBUNAT UN CLIENT DIN BUCUREȘTI PE O PROSTITUATĂ CARE…)

Bianca & Alex Bodi nu mai au în plan să divorțeze

”Lucrează” la un bebeluș

Mai mult decât atât, conform mai multor zvonuri din ”lumea bună”, motivul principal al  împăcării ar fi faptul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ”lucrează” intens la un bebelus.  Așa că nu este exclus ca, în următoarea perioadă, blondina să facă marele anunț, din ce în ce mai vehiculat în ”oraș”. (NU RATA: NOUA IUBITĂ A ”PĂPUȘELULUI” BIANCĂI DRĂGUȘANU E VEDETĂ PE SITE-URILE PENTRU ADULȚI)

Bianca & Alex Bodi, un cuplu exploziv

Culisele „divorțului”

Site-ul nr. 1 din România v-a prezentat, în exclusivitate, detalii din culisele divorțului, imediat ce vedeta TV a depus actele la notar. La doar trei luni după ce și-au declarat iubire veșnică, Bianca și soțul ei au fost aproape de a-și căuta, fiecare, un alt drum în viață. Diva a fost aceea care s-ar fi decis să pună punct căsniciei, asta pentru că, în cele trei luni de relație ca soț și soție, neînțelegerile ar fi fost la ordinea zilei. (VEZI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ)

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că situația nu era nici pe departe așa cum toată lumea credea, adică o perfectă armonie. Nu, Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de cel care încă îi este soț. Mai mult, s-ar fi adăugat și infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat întâmplător. (DETALII AICI)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...