”Baby broker-ul” cu Ferrari de un sfert milion € s-a anturat la un shot & un șpriț cumsecade cu deputatul milionar

Autor:
Publicat: 28/11/2019 | 23:59

Multimilionarul despre care celebrul cotidian „The New York Times” (NYT)  a dezvăluit că tranzacționa nou-născuți duce o viață extrem de frumoasă.”Baby broker-ul” cu Ferrari de un sfert de milion € s-a anturat la un shot & un șpriț cumsecade cu deputatul milionar și au petrecut într-un atmosferă de vis în cel mai nou club de noapte din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL BEBICĂ A DAT ”DAUNĂ TOTALĂ” UNUI LAMBORGHINI URUS DE 325.000 €!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe ”Baby broker-ul” Roland Rovența în unul dintre cele mai luxoase cluburi de noapte din București, Oxya, acolo unde multimilionarul a ales să petreacă într-o companie selectă, cu soția și câțiva prieteni, printre care s-a numărat și deputatul milionar Cristian Boureanu. (NU RATA: FAIMOASA PUBLICAȚIE „NEW YORK TIMES” A DEZVĂLUIT DEDESUBTURILE ”BAZARULUI DE BEBELUȘI” DIN ROMÂNIA)

Un șpriț cumsecade!

După ce a asistat la show-ul de deschidere a clubului, ”Baby broker-ul” Roland Rovența s-a anturat cu prietenii săi la un șpriț. La un moment dat, omul de afaceri, fostul deputat și încă un amic s-au delectat cu shot-uri ”calificate”. Buna dispoziție a fost cuvântul de ordine pentru ”Baby broker”. Așa cum era de așteptat, multimilionarul despre care ”NYT” a dezvăluit că tranzacționa nou-născuți duce o viață de nabab și este o prezenţă consacrată în ”lumea bună”. Cu toate acestea, Roland Rovența păstrează, în permanență, discreția și evită să atragă privirile curioșilor. (VEZI AICI: DISCRETUL DOMN ROLAND, UN AFACERIST PROSPER. A ”DAT” O TURĂ PRIN BUCUREŞTI CU…)

”Baby broker-ul” cu Ferrari de un sfert de milion € s-a anturat cu Cristian Boureanu, într-un club din Capitală

Trecutul tenebros al ”Baby broker-ului”

În urmă cu câteva zile, site-ul nr. 1 din România vă dezvăluia, pe larg, date din trecutul tenebros al ”Baby broker-ul” Roland Rovența. Ancheta jurnaliștilor de la New York Times a scos la iveală amănunte incredibile. Iar ca punct de pornire a fost… orașul Pitești, acolo unde omul de afaceri – de azi – Roland Rovența practica medicina, după 1990. ”Low level” la nivel medical, au scris jurnaliștii americani, descriind – apoi – un caz concret în care o familie de canadieni a dorit să ”obțină” un copil din România. Practic, deși sună incredibil, fiecare bebeluș avea un preț. Un așa-zis ”agent de adopție” i-a însoțit pe canadieni, iar la capătul firului ilegal se afla ”medicul” Rovența. Orfelinatele deveneau ”baza de selecție”, iar, conform informațiilor transmise de New York Times, nimic nu se făcea fără să știe acesta. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A BOSSULUI DE LA ”CETĂȚENIE” A DESCINS CU POLIȚIA & EXECUTORUL JUDECĂTORESC CA SĂ-ȘI IA COPIII DE LA SOACRĂ!)

Roland Rovenţa, un om de afaceri din Piteşti mai puţin cunoscut publicului larg

”Am medici care au pus copii deoparte pentru mine”

Din nefericire, există foarte mulți copii – în România – care sunt abandonați la naștere. Apăruți în urma unor relații pasagere, bebelușii – nevinovați, de altfel – sunt lăsați în voia sorții de mamele lor, ajungând să umple orfelinatele. Unii ”descurcăreți”, printre care și Ronald Rovența, au intuit că de aici poate fi demarată o afacere de succes. Și astfel s-a ajuns la tranzacționarea bebelușilor, legea ”cererii și a ofertei” funcționând ireproșabil. Jurnaliștii de la New York Times au dezvăluit că Roland Rovența avea o atitudine de ”geambaș”. Iar totul se învârtea în jurul bebelușilor care urmau să fie adoptați.

”Am medici care au pus deoparte copii pentru mine”, se lăuda Roland Rovența, după Revoluție, conform jurnaliștilor americani. Orfelinatele deveneau, astfel, ”Bazar de bebeluși”, iar atunci când s-a trecut la acțiuni concrete a fost scos ”pe tarabă” un… set de gemeni. Prețul? 20.000 de dolari. Nici mai mult și nici mai puțin. (NU RATA: MILIONARUL ”MERIDIAN” ÎL EXECUTĂ SILIT PE PROPRIETARUL ”CARTIERULUI FRANCEZ” PENTRU UN ÎMPRUMUT DE… UN SFERT MILION €!)

Roland Rovenţa, un om de afaceri din Piteşti mai puţin cunoscut publicului larg, dar o prezenţă consacrată în lumea bună, este și unul dintre prietenii Elenei Udrea. El a participat, de altfel, la o petrecere organizată într-un club de lux cu ocazia zilei de naştere a lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea. A fost atunci un mega-chef, care s-a prelungit până dimineaţă. „Am petrecut cu prietenii ca la orice eveniment de felul acesta”, declara Elena Udrea pentru  site-ul nr. 1 din România, după acel episod.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)