Fosta soție a bossului de la ”Cetățenie” a descins cu Poliția & executorul judecătoresc ca să-și ia copiii de la soacră!

Autor:
Publicat: 27/11/2019 | 23:00

A fost rumoare, miercuri seară, în fața vilei deținute de familia Tinu. Fosta soție a bossului de la ”Cetățenie” a descins cu Poliția și executorul judecătoresc ca să-și ia copiii de la soacră. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ANDREI TINU I-A DESCHIS SOȚIEI ÎNCĂ UN PROCES! E VORBA DE…)

De când au început divorțul, Andrei și Alberta au trecut prin tot felul de momente dificile. Ultima dispută dintre cei doi se pare că s-ar fi iscat din cauza copiilor. Femeia a obținut custodia temporară a micuților și ar vrea să meargă, alături de ei, în Franța. (NU RATA: BURLACUL DE LA ANTENĂ, CONDAMNAT LA 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE + MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII)

Miercuri seara, Alberta a mers împreună cu executorul judecătoresc, un echipaj al Poliției și doi angajați de la Protecția Copilului acasă la soacra sa, Emilia Iucinu, acolo unde s-ar afla cei doi copii, o fată și un băiat, pe care-i are cu Andrei Tinu.  După câteva minte bune de așteptare în fața vilei, la poarta căreia nu a răspuns nimeni, reprezentanții legii au consemnat cele întâmplate și s-au văzut nevoiți să plece fără niciun rezultat.

În timp ce aștepta la poarta vilei familiei Tinu, vizibil tensionată, Alberta le-a mărturisit jurnaliștilor că nu și-a văzut copiii de un an. (VEZI AICI: BRIGADA ”ÎMPĂRATULUI LUMII” L-A BĂGAT ÎN SPITAL PE INTERLOPUL ”ANCHETĂ”)

Două procese de divorț în paralel!

Chiar dacă fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a fost primul care a deschis procedurile de divorț, Alberta, soția acestuia, nu s-a lăsat mai prejos. Femeia cu care bossul de la ANC a fost căsătorit timp de patru ani a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel s-a ajuns la un dublu proces de divorț, o situație unică în showbiz-ul românesc.

Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea și că aceste momente erau rare spre deloc. Asta pentru că, susține Alberta, era înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Ba mai mult, tânăra mai spune că l-ar fi surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente. (NU RATA: HALEP & IUBI AU PLĂTIT 3.000 €/NOAPTE PENTRU O SUITĂ LA PARIS)

Fosta soție a bossului de la ”Cetățenie” a descins cu Poliția & executorul judecătoresc la vila familiei Tinu

„Dorea de mult timp să scape de mine”

Felul în care a relatat episodul de la Viena reprezintă o jalnică încercare a soțului meu de a mă compromite, deși el știa prea bine că este implicat în una sau mai multe relații adultere încă din perioada în care eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Întrebați-l, vă rog, când a achiziționat biletele pentru a se duce cu amanta lui la Berlin și veți înțelege că acestea au fost cumpărate cu mult timp înainte de a se depune acțiunea de divorț! M-a «prins» că l-am înșelat cu un coleg? Nici vorbă de așa ceva! 

De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine și a urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent, să motiveze că e foarte ocupat sau obosit, să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă».

Când ne vedeam interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă. L-am întrebat dacă vrea să vând cabinetul și să renunț la această navetă și mi-a spus că NU!”, declara, în urmă cu ceva timp, Alberta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)