Halep & iubi au plătit 3.000 €/noapte pentru o suită la Paris

Autor: C. C.
Publicat: 26/11/2019 | 23:06

După ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, Simona Halep și-a luat iubitul și a plecat ”la pas” prin Europa. Constănțeanca, situată pe locul 4 în topul jucătoarelor profesioniste de tenis, s-a răsfățat în capitala Franței. Toni Iuruc nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de plăcerile iubitei și a scos din buzunar o mică avere. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat informații unice, legate de escapada din ”orașul iubirii” a Simonei Halep și a iubitului ei, Toni Iuruc. (NU RATA: EX-IUBITUL MILIONAR AL SEXOASELOR DE LA ”FERMĂ” A FOST ARESTAT ÎN TURCIA)

Recent, Simona Halep s-a întors în orașul în care a reușit să câștige primul turneu de ”Grand Slam”, dar nu pentru a face senzație pe zgură, ci pentru a petrece momente romantice alături de partenerul de viață.

Iubitul fostului număr 1 WTA se pare că nu se uită la bani când vine vorba de confortul și răsfățul celebrei iubite. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Simona Halep și Toni Iuruc s-au cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din capitala Franței. Din câte se pare, cei doi îndrăgostiți au ales o suită de lux în Plaza Athénée Hotel, unde, mai mult ca sigur, s-au deschis și câteva sticle de șampanie Armand de Brignac. Cunoscătorii știu de ce… Armand de Brignac!

3.000 €/noapte pentru o suită la Paris

Conform site-urilor de profil, jucătoarea de tenis și iubitul ei ar fi scos din buzunar aproximativ 3.000 de euro pentru fiecare noapte pe care au petrecut-o în luxoasa locație ce oferă servicii de înaltă calitate și o priveliște excepțională și în care, de-a lungul timpului s-au cazat numeroase celebrități. Printre VIP-urile care au călcat pragul hotelului în care s-au cazat Simona Halep și Toni Iuruc se numără:  Mariah Carey, Cristiano Ronaldo, Charlize Theron, Britney Spears și Bella Hadid.( NU RATA: IUBITUL I-A ”SECHESTRAT” SIMONEI HALEP MERCEDES-UL DE 150 MII €!)

Așa arată o cameră în hotelul în care s-a cazat Simona Halep în Paris

A ”cerut-o” pe Simona Halep de la tatăl ei!

La 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură. În prezent, campioana noastră se bucură de o vacanţă binemeritată. Iar o mare parte din timpul liber o petrece în compania iubitului, Toni Iuruc. Bărbat cu care ar urma să se mărite. (VEZI ȘI: SIMONA HALEP ÎL CHINUIE PE LOGODNICUL EI ÎN VACANȚA EXOTIC)

Campioana și viitorul soț au locuit în hotelul unde au înnoptat, în trecut, Mariah Carey, Cristiano Ronaldo, Charlize Theron, Britney Spears sau Bella Hadid

Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta în 2020

Simona Halep (28 de ani) își dorește să își unească destinul cu Toni Iuruc (40 de ani) la malul Mării Negre“Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. (…). Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia.

Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că ar vrea să aibă moștenitor după ce își va încheia cariera în tenis. “Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...