Simona Halep îl chinuie pe logodnicul ei în vacanța exotică! Ce îi face tenismena lui Toni Iuruc și el nu se plânge

Publicat: 08/11/2019 | 15:04
Simona Halep îl chinuie pe logodnicul ei în vacanța exotică! Ce îi face tenismena lui Toni Iuruc și el nu se plânge

Nu, nu este o glumă! Simona Halep îl chinuie pe logodnicul ei în vacanța exotică… Una dintre prietene cunoscutei tenismene a dezvăluit ce îi face aceasta lui Toni Iuruc și el nu se plânge. Desigur, când se încheie acel episod mai mult sau mai puțin plăcut, cei doi parteneri se bucură împreună de locul minunat în care se relaxează departe de România.

Citește și: Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep după ce a pierdut în faţa Karolinei Pliskova şi a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep și Toni Iuruc, vacanță exotică cu program sportiv

La scurt timp după ce a părăsit Turneul Campioanelor, organizat în China, Simona Halep și Toni Iuruc s-au îmbarcat la bordul unui avion și au mers în Maldive. Cei doi s-au cazat într-unul dintre resort-urile de lux, unde o noapte costă 350 de euro, de persoană. Una dintre apropiatele cuplului a mărturisit că sportiva își chinuie logodnicul cu plimbări interminabile cu bicicleta… dar, cum iubirea este mare, Toni Iuruc îi îndeplinește orice dorință.

“Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuiește pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată. Iar seara, Simona fiind o romantiocă incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, a dezvăluit una dintre prietenele tenismenei pentru wowbiz.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta în 2020

Simona Halep (28 de ani) își dorește să își unească destinul cu Toni Iuruc (40 de ani) la malul Mării Negre. “Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. (…). Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine”, a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia.

Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că ar vrea să aibă moștenitor după ce își va încheia cariera în tenis. “Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva în urmă cu ceva timp.

Citește și...