Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep după ce a pierdut în faţa Karolinei Pliskova şi a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Publicat: 01/11/2019 | 18:49

Antrenorul Darren Cahill a avut cuvinte dure pentru Simona Halep după ce a pierdut cinci game-uri consecutive în setul decisiv în partida disputată la Turneul Campioanelor, împotriva Karolinei Pliskova și pierdută cu scorul de 0-6, 6-2, 4-6.

Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep după ce a pierdut în faţa Karolinei Pliskova

După un început bun al celui de-al treilea set al partidei, Simona Halep a avut parte de cinci game-uri consecutive pierdute, ceea ce nu l-a făcut fericit pe antrenorul australian Darren Cahill.

“În ultimele trei game-uri ai fost o rușine absolută pe teren. Acordă-ți o șansă și revino-ți. Asta depinde de tine. Revizuiește-ți atitudinea și o să câștigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te definești ca atlet și ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.

În urma partidei, Halep a ratat calificarea în semifinale, cele două calificate din Grupa Mov fiind Elina Svitolina și Karolina Pliskova.

Citește și...