Acasă » Exclusiv » Andrei Tinu i-a deschis soției încă un proces! E vorba de…

Andrei Tinu i-a deschis soției încă un proces! E vorba de…

De: I.D. 11/06/2019 | 22:49

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a intrat din nou în vizorul presei, după ce a anunțat că va pune capăt căsniciei sale cu medicul stomatolog Alberta Tinu. După ce s-a aflat de despărțirea lor, Andrei și-a acuzat de infidelitate fosta parteneră de viață, iar de aici au pornit multe neînțelegeri și procese peste procese.

De când au început divorțul, Andrei și Alberta au trecut prin tot felul de momente dificile. Ultima dispută dintre cei doi se pare că s-ar fi iscat din cauza copiilor. Andrei Tinu și-a dat fosta soție în judecată pentru a obține o ordonanță președințială, necesară îndeobște atunci când unul dintre părinți nu își dă acordul pentru ca minorul (minorii) să părăsească țara.

Noul proces nu a primit încă termen

Andrei Tinu și Alberta, dragoste cu năbădăi

După ce președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC) s-a hotărât să-și încheie socotelile cu fosta parteneră de viață și a intentat acțiunea de divorț, Alberta, femeia cu care a fost căsătorit patru ani și cu care are doi copii, a deschis, la rândul ei, o altă acțiune prin care cere desfacerea căsătoriei. (CITEȘTE ȘI: EROTICA SANDRA A ”EXERSAT” FLIRTUL ÎN WEEKEND! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

La scurt timp după ce site-ul nr. 1 din România v-a prezentat imagini din minivacanța pe care Andrei Tinu și noua lui iubită au petrecut-o în capitala Germaniei, șeful de la ANC a intentat acțiunea de divorț. În 16 ianuarie, Andrei Tinu a solicitat instanței de judecată și ca fosta sa parteneră de viață să revină la numele pe care l-a purtat înaintea căsătoriei.

Andrei Tinu și Alberta Tinu, pe vremea când formau un cuplu fericit

Două procese de divorț în paralel!

Chiar dacă fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a fost primul care a deschis procedurile de divorț, Alberta, soția acestuia, nu s-a lăsat mai prejos. Femeia cu care bossul de la ANC a fost căsătorit timp de patru ani a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care cere magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel s-a ajuns la un dublu proces de divorț, o situație unică în showbiz-ul românesc.  (VEZI AICI: ANDREI TINU A DIVORȚAT DE SOȚIA LUI DUPĂ CE…)

Alberta și Emilia Iucinu, împreună cu primul copil

Ce i-a reproșat Alberta soțului

Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea și că aceste momente erau rare spre deloc. Asta pentru că, susține Alberta, era înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Ba mai mult, tânăra mai spune că l-ar fi surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente. (NU RATA, AICI: SOȚIA BOSSULUI DE LA ”AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE” RUPE TĂCEREA: ”M-A ÎNȘELAT CU…”)

„Dorea de mult timp să scape de mine”

Felul în care e relatat episodul de la Viena reprezintă o jalnică încercare a soțului meu de a mă compromite, deși el știa prea bine că este implicat în una sau mai multe relații adultere încă din perioada în care eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Întrebați-l, vă rog, când a achiziționat biletele pentru a se duce cu amanta lui la Berlin și veți înțelege că acestea au fost cumpărate cu mult timp înainte de a se depune acțiunea de divorț! M-a «prins» că l-am înșelat cu un coleg? Nici vorbă de așa ceva!

De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine și a urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent, să motiveze că e foarte ocupat sau obosit, să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă». Când ne vedeam interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă. L-am întrebat dacă vrea să vând cabinetul și să renunț la această navetă și mi-a spus că NU!”, a spus încă soția lui Andrei Tinu.

(NU RATA: PROCURORII DE LA ”CRIMĂ ORGANIZATĂ” AU CERUT ARESTAREA CUNOSCUTULUI CONCURENT DE LA ”BURLĂCIȚA”! MOTIVUL…)

Andrei și Alberta Tinu, când au spus „DA”

„Ce om își reface viața atât de repede?”

„Mi-am dat seama că ceva nu este în ordine, așa cum n-au fost în ordine nici alte episoade din căsnicia noastră pe care vi le relatez succint. De asemenea, de-a lungul timpului, l-am surprins pe messenger inițiind diverse discuții erotice, cu studentele. Cu mai multe studente! Erau de-a dreptul revoltătoare! Vă dați seama ce stupefiată am fost când soțul îți cere un pahar cu apă, iar tu îl duci, să observi așa ceva!! Când i-am cerut explicații, m-a acuzat de paranoia.

Au existat și alte «semne» care mi-au arătat că pur și simplu soțul meu nu… mă mai dorește. Deși eram și suntem încă un cuplu tânăr, momentele de intimitate erau extrem de rare, până la absență. Orice soție știe că atunci când soțul este dezinteresat sentimental și intim o perioada extrem de lungă de timp, este la mijloc altcineva. Și s-a dovedit că a fost. Episodul de la Berlin, care s-ar putea să nu fie singurul, o arată din plin.

Cum adică «a luat decizia de unul singur încă de la începutul lui decembrie să divorțeze»? Cum adică «face ce vrea, cu cine vrea, când vrea»? Păi el a depus abia pe 16 ianuarie cererea de divorț!! Așa cum toată lumea care e căsătorită presupun că știe, despărțirea survine când se pronunță divorțul, în urma deciziei unei instanțe, nu când decide unul dintre soți!

Până la acel moment, soții își datorează fidelitate. Dacă înșeli, comiți un adulter, nu? Încearcă să își spele rușinea că a apărut în presă deja cu altcineva acuzându-mă pe mine de lucruri neadevărate cq oamenii să nu mai vadă problema. Ce om își reface viața atât de repede pentru că viața merge înainte, dacă e un familist convins?”, a adăugat Alberta Tinu, pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV. (VEZI ȘI: POZE DE COLECTIE CU ANDREI TINU SI TATAL SAU IN 1987. VEZI CE FACEA REGRETATUL JURNALIST PE ATUNCI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet