Noua iubită a ”păpușelului” Biancăi Drăgușanu e vedetă pe site-urile pentru adulți! Imagini +18 cu porno-modela

Autor:
Publicat: 28/11/2019 | 09:15

În urmă cu câteva zile, v-am prezentat, în premieră, AICI, informații legate de noul cuplu care se prefigurează în showbiz-ul românesc! Fostul ”păpușel” al Biancăi Drăgușanu și-a asumat noua iubită, cu toate că, în urmă cu ceva timp, s-a ferit să fie fotografiat de mână cu aceasta. Din câte se pare, noua cucerire a lui Tristan Tate este o veritabilă bombă sexy, care și-ar fi făcut un renume în industria pentru adulți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini +18. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: HALEP & IUBI AU PLĂTIT 3.000 €/NOAPTE PENTRU O SUITĂ LA PARIS)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor informații și imagini incredibile cu veritabila bombă sexy care l-ar fi prins în mrejele iubirii pe Tristan Tate, fostul sportiv ce a ajuns în atenția presei după ce s-a iubit cu Bianca Drăgușanu. (NU RATA:  BURLACUL DE LA ANTENĂ, CONDAMNAT LA 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE + MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII)

Din câte se pare, Melanie, așa cum se prezintă în mediul online iubita lui Tristan, este una dintre cele mai dezinhibate tinere din România. Sexoasa șatenă pare să fie conștientă de fizicul pe care-l deține și, cu ajutorul formelor sale răvășitoare, a reușit să își facă un renume în industria dedicată adulților. Potrivit informațiilor noastre, tânăra ar fi una dintre cele mai apreciate modele din domeniul videochat-ului.

Lipsa inhibițiilor ar fi ajutat-o pe sexoasa șatenă să își rotunjească ”frumușel” conturile. Din imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se distinge destul de clar că Melanie nu are limite atunci când se află în fața camerei de filmat. Nu-i de mirare că a reușit să-i fure mințile fostului „păpușel” al Biancăi Drăgușanu. (VEZI AICI: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN)

Noua iubită a ”păpușelului” Biancăi Drăgușanu e vedetă pe site-urile pentru adulți!

Au fost rezervați în gesturi

Se pare că lui Tristan Tate îi plac femeile superbe, precum Bianca Drăgușanu. De mai bine de o lună, Tristan se iubește în secret cu șatena. În urmă cu aproximativ o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA , l-a întâlnit pe fostul ”păpușel” al Biancăi în zona de nord a Capitalei, acolo unde a ieșit la o scurtă plimbare cu noua lui parteneră  de viață. Cu toate că cei doi formează un cuplu, la acel moment, Tristan Tate s-a ferit să fie fotografiat de mână cu aceasta și, pe tot parcursul plimbării, a menținut o oarecare distanță și a fost rezervat în gesturi.

Între timp, după toate aparențele, Tristan Tate a profitat de vacanța de cinci stele de care se bucură în Dubai și și-a oficializat relația cu sexoasa tânără. Fostul ”păpușel” al Biancăi Drăgușanu nu a ezitat să se fotografieze alături de noua lui cucerire pe un superb iaht, în Dubai. (NU RATA: AM INTRAT ÎN POSESIA UNOR FOTOGRAFII ”OBRAZNICE”)

Iubita lui Tristan tate, o veritabilă bombă sexy

Tristan Tate și fratele său au plecat de jos

Frații Tate au reușit să strângă o adevărată avere. Se mândresc cu mașini și case care valorează sute de mii de euro, iar în conturile celor doi englezi se găsesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia. (NU RATA: IMAGINI + 18 CU FOSTA SEXY-CONCURENTĂ DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

”Când eram foarte săraci, am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui.

Dacă nu era kickboxing-ul, nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu ceva timp, Tristan Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)