Fostul ”păpușel” al Biancăi Drăgușanu și-a asumat noua iubită! Avem imaginile care confirmă relația!

Autor: C. C.
Publicat: 25/11/2019 | 22:56

Un nou cuplu se prefigurează în showbiz-ul românesc! Fostul ”păpușel” al Biancăi Drăgușanu și-a asumat noua iubită, cu toate că, în urmă cu ceva timp, s-a ferit să fie fotografiat de mână cu aceasta. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care confirmă noua relație în care este implicat Tristan Tate. (CITEȘTE ȘI: ”BOMBA-SEXY” DE LA MASTERCHEF A DANSAT EROTIC LA PARTY-UL DE LA CASTEL!)

Tristan Tate a intrat în forță în showbiz după ce a reușit să o facă pe una dintre cele mai dorite femei din România, Bianca Drăgușanu, să se îndrăgostească de el. Frumoasa blondă a ales, astfel, să se despartă de partenerul ei din vremea aceea, celebrul Victor Slav, cu care are un copil. Până la urmă, Bianca și Tristan s-au separat, prin toamna lui 2018. Totuși, Tristan a devenit rapid un VIP de București, despre care lumea a fost curioasă să afle tot felul de lucruri. (NU RATA: CÂT I-A DAT ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA UNUI CERȘETOR CARE I-A BĂTUT ÎN GEAMUL MERCEDESULUI! I-A ÎNTINS O BANCNOTĂ DE…)

Inițial, a fost rezervat în gesturi

Se pare că lui Tristan Tate îi plac femeile superbe, precum Bianca Drăgușanu. De mai bine de o lună, Tristan se iubește în secret cu o șatenă. În urmă cu aproximativ o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA , l-a întâlnit pe fostul ”păpușel” al Biancăi în zona de nord a Capitalei, acolo unde a ieșit la o scurtă plimbare cu noua lui parteneră  de viață. Cu toate că cei doi formează un cuplu, la acel moment, Tristan Tate s-a ferit să fie fotografiat de mână cu aceasta și, pe tot parcursul plimbării, a ținut o oarecare distanță și a fost rezervat în gesturi. (VEZI AICI: DESPĂRȚIREA DE FOSTA PREZENTATOARE TV A LĂSAT URME… EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU A AJUNS DE NERECUNOSCUT!)

Tristan Tate & iubi s-au ferit să fie fotografiați de mână, în urmă cu o lună

Și-a asumat noua iubită

Din câte se pare, Tristan Tate a profitat de vacanța de cinci stele de care se bucură în Dubai și și-a oficializat relația cu sexoasa tânără. Fostul ”păpușel” al Biancăi Drăgușanu nu a ezitat să se fotografieze alături de noua lui cucerire pe un suberb iaht, în Dubai. (NU RATA: „FOSTUL” BIANCĂI A DAT ATACUL LA O BUNĂCIUNE DIN PLOIEȘTI! MESAJELE PRIVATE AU AJUNS LA NOI: ”VREAU SĂ…”)

Tristan Tate și-a asumat noua iubită în Dubai

Tristan Tate vrea să devină tătic!

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este hotărât ca, în următorii cinci ani, să aibă copii.  După despărțirea de vedetă, Tristan Tate a fost văzut în compania multor domnișoare sexy din showbiz-ul românesc. Însă… niciuna nu i-a ajuns englezului la suflet. Totuși, Tristan Tate nu și-a pierdut speranța și crede că va găsi femeia potrivită cu care să aibă copii.

 „Cred foarte tare că este datoria mea, ca bărbat, să am copii, mai ales băieţi. Tatăl meu a fost ultimul bărbat cu numele de familie «Tate». El ne-a avut pe mine şi pe fratele meu, aşa că şi-a făcut treaba şi era de două ori mai Casanova decât voi fi eu vreodată. Aşa că simt că este datoria mea să am băieţi, într-un fel sau altul. Nu ştiu dacă voi fi căsătorit sau dacă va fi doar o fată cu care voi avea o relaţie, dar simt că am datoria de a avea copii.

Am 30 de ani, aşa că în urmatorii cinci ani ar fi potrivit să am copii. Nu am planuri serioase în prezent, dar sunt sigur că voi avea copii, într-un fel sau altul. Sunt genul de tip care obţine tot ce îşi propune, aşa că, dacă mi-am propus să am copii, se va întâmpla”, a declarat Tristan Tate la o televiziune, în urmă cu ceva timp.

Tristan Tate și fratele său au plecat de jos

Frații Tate au reușit să strângă o adevărată avere. Se mândresc cu mașini și case care valorează sute de mii de euro, iar în conturile celor doi englezi se găsesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia. (NU RATA: IMAGINI + 18 CU FOSTA SEXY-CONCURENTĂ DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul, nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia.

Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu ceva timp,Tristan Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...