Cât i-a dat ”Regele Youtube-ului” din România unui cerșetor care i-a bătut în geamul Mercedesului! I-a întins o bancnotă de…

Autor:
Publicat: 24/11/2019 | 22:19

Celebrul manelist care și-a câștigat renumele de ”Rege al Youtube-ului” din România a arătat că este un om cu suflet mare. Dani Mocanu nu a rămas nepăsător în momentul în care un cerșetor i-a bătut în geamul Mercedesului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL ”REGELUI YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini savuroase cu Dani Mocanu. (NU RATA: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA A PIERDUT-O DEFINITIV PE SEXOASĂ)

Din câte se pare, controversatul cântăreț de manele care și-a câștigat renumele de ”Regele Youtube-ului” din România nu ezită să își ajute semenii.

În urmă cu câteva zile, Dani Mocanu a fost surprins în zona Unirii, acolo unde ar fi petrecut cu prietenii săi. În momentul în care s-a întors la bolidul de lux pe care-l conduce, un Mercedes GLC Coupe, Dani Mocanu a fost abordat de un om al străzii. După ce l-a văzut pe bărbatul care i-a bătut la geamul mașinii, ”Regele Youtube-ului” din România a recurs la un gest uimitor. Dani Mocanu a băgat mâna în buzunar, și cu ajutorul prietenului din dreapta, i-a dat sărmanului bărbat o bancnotă de 50 de lei. (VEZI AICI: ȘEFA DE CAMPANIE A VIORICĂI DĂNCILĂ A FĂCUT BAIE DE MULȚIME ÎN MALL ÎNAINTEA TURULUI 2!)

”Regele Youtube-ului” din România i-a dat 50 de lei unui cerșetor

Reținut în 2017

Dani Mocanu a efectuat o deplasare în Germania, acolo unde a susținut un concert. Cu toate că a anunțat autoritățile că va părăsi țara, artistul nu ar fi respectat data de întoarcere, astfel că a fost luat pe sus de mascați. Surse din anturajul artistului au declarat pentru CANCAN.RO că avocatul lui Dani Mocanu a fost însărcinat să discute cu autoritățile competente asupra acestui aspect. Nu s-ar mai fi întâmplat, cauzele fiind, și la această oră, necunoscute.

Chiar de ziua lui, ”Regele Youtube-ului” din România, așa cum a fost supranumit, a fost reținut de polițiști și transferat cu duba la Parchet! Dani Mocanu era acuzat că a încălcat condițiile controlului judiciar. El ar fi trebuit să se întoarcă în țară într-un anumit termen, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, autoritățile din România au emis pe numele acestuia un ordin de reținere. ”Sunt în drum spre București, în mașină cu doi polițiști… spre #parchet… Azi, de ziua mea, 3 septembrie, procurorul s-a gândit să mă rețină”, a scris artistul pe pagina de socializare.

Ce scrie în dosarul de proxenetism al lui Dani Mocanu

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat, în septembrie 2017, 13 percheziţii domiciliare, dintre care nouă în Dâmboviţa şi câte două în Argeş şi în Bucureşti, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. (VEZI AICI: DANI MOCANU, AROGANȚĂ SUPREMĂ ÎN FAȚA PROCURORULUI CARE I-A DAT O AMENDĂ MAI MICĂ DE 5.000 DE LEI)

Surse judiciare au declarat la vremea respectivă că gruparea era coordonată de manelistul Dani Mocanu, iar anchetatorii au descins la domiciliul acestuia. „În sarcina bănuiţilor s-a reţinut că, începând cu anul 2011, aceştia ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituţiei în Marea Britanie şi Irlanda. În cauză, la data de 19 septembrie 2017, poliţia londoneză a efectuat 5 percheziţii la 4 bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate 8 persoane bănuite şi 6 tinere care practicau prostituţia”, a arătat, la vremea respectivă, Poliţia Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate, cei opt membri au fost arestaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de conspiraţie la trafic de persoane, conspiraţie la proxenetism (controlul prostituţiei) şi conspiraţie la spălarea banilor. La percheziţiile de la domiciliile bănuiţilor au fost indisponibilizate sume importante de bani, respectiv 39.850 de lei, 1.000 de euro, dar şi 15 telefoane mobile, cartele SIM şi mai multe înscrisuri şi documente. Totodată, au fost indisponibilizate şi cinci autoturisme utilizate de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)