Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a făcut baie de mulțime în mall înaintea turului 2!

Publicat: 23/11/2019 | 23:19

Lia Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a făcut baie de mulțime în mall înaintea turului 2 al alegerilor prezidențiale 2019. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Viorica Dăncilă a anunțat, la mijlocul lunii octombrie, că Lia Olguța Vasilescu va conduce campania electorală pentru alegeri. Până în prezent, fostul ministru al Muncii și-a făcut pe deplin datoria. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale a ajuns în finală, iar duminică îl va înfrunta pe Klaus Iohannis cu obiectivul clar de a ajunge numărul 1 în stat.

(VEZI AICI: DAR DE NUNTĂ URIAȘ PRIMIT DE LIA OLGUŢA VASILESCU ȘI CLAUDIU MANDA)

Plimbare în mall, înainte de marea finală

Cu doar câteva ore înainte de startul votului, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Lia Olguța Vasilescu într-un mall din Capitală, alături de soțul ei, Claudiu Manda. Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a fost super-relaxată și, mai tot timpul, cu zâmbetul pe buze. Cuplul s-a oprit la un restaurant, unde a luat masa, după care a ales să facă o scurtă plimbare prin complex. Mai exact, o baie de mulțime.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au intrat în mai multe magazine, au “inspectat” cu atenție rafturile, dar nu au cumpărat nimic. Cei doi au impresionat prin eleganță, iar oamenii prezenți în zonă i-au putut admira în voie. De precizat că Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au ținut aproape tot timpul de mână, semn clar că dragostea dintre ei este la fel ca la început. Plimbarea s-a încheiat în cele din urmă, iar șefa de campanie a candidatului PSD la alegerile prezidențiale și soțul ei s-au retras unde aveau treabă.

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, la plimbare prin mall

(CITEȘTE ȘI: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ (CU SALARIU DE 4.000 €/LUNĂ) A FOST EVALUATĂ LA LOCUL DE MUNCĂ. EX-SOȚUL OLGUȚEI VASILESCU A ”NOTAT-O” CU 3,4! URMAREA ESTE… INCREDIBILĂ!)

S-au căsătorit în februarie 2019

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se află fiecare la cea de-a doua căsătorie. Ea a divorțat de Ovidiu Wlassopol, el, de Adina Turcu. Cei doi se cunosc din 1997 şi au, fiecare, un copil din căsătoriile anterioare. S-au căsătorit în februarie 2019, iar cununia civilă a fost oficiată de edilul Craiovei, Mihail Genoiu. Evenimentul a avut loc în Sala Mare a Primăriei.

(NU RATA: CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ VIORICA DĂNCILĂ LA VOT, AZI-DIMINEAȚĂ LA ORA 8:04)

Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu au votat împreună în primul tur

În primul tur al alegerilor, Viorica Dăncilă a votat la Colegiul Național „Sfântul Sava” din București. Ea a venit însoțită de soț, dar și de șefa de campanie, Lia Olguța Vasilescu.

Am votat pentru o Românie a bunăstării, a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă, în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au bani de medicamente, de facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită„, a declarat fostul premier la scurt timp după ce a ieșit din unitatea de învățământ.

(VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA LIEI OLGUȚA VASILESCU ȘI A LUI CLAUDIU MANDA! CE ROCHIE A PURTAT MIREASA ÎN BISERICĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)