“Regele” Salam și sexy-“Regina” lui au „evadat” câteva ore din casă și…

Autor: C. C.
Publicat: 22/04/2020 | 23:40

Când te plictisești în izolare, îți iei Rolls-ul la plimbare, cu soția la volan, evident. Cam așa a procedat, în urmă cu câteva zile, unul dintre cei mai renumiți maneliști de la noi din țară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care îi au în prim-plan pe ”Regele” Salam și pe superba lui iubită Roxana Dobre. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A “PĂCĂLIT” IZOLAREA CU DOUĂ ZILE. “LUĂM O GURĂ DE AER ÎN FAȚA BLOCULUI…” + CE MESAJ LE TRANSMITE FANILOR)

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Florin Salam și frumoasa lui parteneră de viață în zona de nord a Capitalei. Pe ”sistemul” – când te plictisești în izolare, îți scoți Rolls-ul la plimbare, ”Regele” Salam a decis să ”evadeze” pentru câteva ceasuri din propria locuință. Împreună cu Roxana, Salam a dat o fugă până în zona Pipera. (VEZI ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR” + CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE)

Florin Salam și Roxana Dobre au ieșit la plimbare cu superba limuzină

După ceva timp, cei doi și-a făcut apariția lângă superba limuzină și au plecat spre casă. Ca un veritabil VIP, manelistul a avut parte de un tratament ”special”. Sexoasa Roxana a fost cea care a condus Rolls-ul. Din Pipera, cei doi s-au îndreptat glonț către locuința lor din ”Cartierul milionarilor”, acolo unde în parcare îi aștepta ”omul de încredere”, bărbatul care s-ar ocupa de cumpărăturile celebrului cuplu.

Roxana Dobre și-a ”uns” omul de încredere cu 50 de euro

La scurt timp după ce a parcat, corespunzător, Rolls Royce-ul, Roxana Dobre a coborât ca din pușcă și s-a îndreptat către bărbatul care-i aștepta în parcare. Iubita manelistului a dovedit că știe să aibă grijă de oamenii ”din subordine”. Roxana Dobre n-a stat prea mult pe gânduri și l-a ”uns” pe ajutorul de nădejde cu o bancnotă ”calificată”, de 50 de euro. După ce au discutat cu ”aghiotantul”, Roxana Dobre și ”Regele” Salam s-au îndreptat agale către luxoasa lor locuință. (NU RATA: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!)

”Regele” și ”Regina”, discuții cu aghiotantul în parcarea blocului

„Regina” lui Florin Salam, defilare în colanți!

În urmă cu câteva săptămâni, site-ul nr.1 din România a întâlnit-o pe Roxana Dobre în zona de nord a Capitalei. Din câte se pare, senzuala brunetă a profitat din plin de vremea frumoasă și a ieșit la o scurtă plimbare în jurul casei alaturi de fiica ei, dar și de ”mâna dreaptă”, femeia de care pare să fie nedezlipită.

Roxana Dobre, apariție incendiară

Cum este mereu o prezență spectaculoasă, Roxana Dobre n-a dezamăgit nici de data aceasta. Mai mulată de atât nici că putea să iasă din casă. ”Regina” lui Florin Salam a defilat în colanți în scurta ei plimbare. Cu siguranță, cei care căscau gura pe geam, la acea oră, cu greu au putut să-și mute privirea de la formele apetisante ale senzualei brunete. Trebuie să recunoaștem că Roxana Dobre are cu ce se lăuda! (CITEȘTE ȘI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

Florin Salam alături de iubita lui, Roxana Dobre

Roxana Dobre și Florin Salam au împreună trei copii

În ciuda unor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...