Florin Salam a “păcălit” izolarea cu două zile. “Luăm o gură de aer în fața blocului…” + Ce mesaj le transmite fanilor

Autor: C. C.
Publicat: 29/03/2020 | 23:38

În urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a susținut mai multe concerte în Germania, Florin Salam a trebuit să se supună măsurilor de prevenire impuse de pandemia de coronavirus. Din câte se pare, ”Regele” n-am mai răbdat să stea în casă și a ”păcălit” izolarea cu două zile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini savuroase, dar și declarații în premieră. (CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. “REGELE” SALAM, OBLIGAT LA IZOLARE ȘI…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Florin Salam în fața locuinței. După 12 zile petrecute în carantină, ”Regele” n-a mai suportat regimul de izolare și a ieșit să ia o gură de aer în fața blocului. (NU RATA: „PRINȚESA MANELELOR” ȘI-A FĂCUT DEBUTUL ÎN INDUSTRIA PENTRU ADULȚI. ATENȚIE, IMAGINI +18)

Din câte se pare, Florin Salam a profitat de faptul că frumoasa lui parteneră, Roxana Dobre și ”mâna ei dreaptă” au fost plecate la cumpărături. Astfel, la întoarcerea celor două, artistul și-a găsit cel mai bun pretext ca să părăsească domiciliul. Cum este un tată, dar și un soț iubitor, Florin Salam a coborât în fața blocului ca să le ajute pe cele două cu bagajele.

Florin Salam a sărit în ajutorul Roxanei Dobre și a cărat câteva sacoșe cu cumpărături

„Fanilor mei le transmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”

După și-a ajutat partenera de viață, ”Regele” și-a ”rupt” din timpul său prețios și a acordat un scurt interviu, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România. Echipat corespunzător, cu mănuși și mască de protecție, Florin Salam s-a așezat pe bordura din fața blocului, lângă frumoasa lui soție și una dintre fetițele lor și a vorbit deschis despre această perioadă mai puțin plăcută. Chiar dacă a fost pus în situația nefericită de a sta izolat în casă, ”Regele” s-a bucurat pe deplin de fiecare clipă pe care a petrecut-o în sânul familiei. (VEZI ȘI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

”Luăm o gură de aer în fața blocului. E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei. Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le trasmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”, a declarat Florin Salam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Florin Salam, mărturisiri savuroase

”Regele” Salam & soția, moment controversat!

Roxana Dobre și Florin Salam ar fi trecut prin clipe tensionate, recent, în ”cartierul milionarilor”. Potrivitul surselor  site-ului nr. 1 din România, “meciul” a avut loc pe Șoseaua Nordului, chiar în fața blocului unde cuplul deține un apartament.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au mutat în zona respectivă la inițiativa brunetei, care ar fi încercat, astfel, să-l smulgă pe celebrul manelist din anturajul în care a intrat și care, ușor, ușor, părea să îl distrugă. Nu ar fi avut, însă, deloc succes. Pentru că, într-o seară, artistul s-ar fi întors acasă răvășit din toate punctele de vedere. Abia mai era capabil să stea în picioare, potrivit surselor citate!

Roxana Dobre ar fi văzut negru în fața ochilor și ar fi răbufnit. Cei doi ar fi început să se certe crunt, chiar în apartament. Ar fi ieșit, practic, un mare scandal. La un moment dat, ar fi început o luptă, care ar fi continuat afară, în fața blocului. Cei doi s-ar fi înjurat ca la ușa cortului, iar, la un moment dat, Florin Salam și-ar fi smuls hainele de pe el! S-ar fi încăierat ca-n filme, iar vecinii chiar ar fi filmat incidentul. (NU RATA: SEXY-DANSATOAREA PREZINTĂ RAPORTUL DE ACTIVITATE DIN CARANTINĂ)

Roxana și Florin Salam au împreună trei copii

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea niciun fel de gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...