Adrian Tutu, clipe DUREROASE! Ce mesaj induiosator i-a transmis mamei sale care a murit in urma cu 14 ani!

Publicat: 03/12/2014 | 18:31
Adrian Tutu, clipe DUREROASE! Ce mesaj induiosator i-a transmis mamei sale care a murit in urma cu 14 ani!

Zi trista pentru Adrian Tutu, castigatorul "Romanii au Talent". Astazi, mama lui ar fi implinit 53 de ani, iar cu aceasta ocazie, interpretul i-a compus o piesa prin care isi exprima durerea.

Adrian Tutu a decis sa îi cmpună o scrisoare prin care să îi povestească toate lucrurile prin care a trecut. Prin intermediul piesei „Scrisoare pentru Mama” cântăreţul îşi îndeamnă ascultătorii să îşi iubească părinţii şi să îi preţuiască.

Tutu

Melodia compusa pentru mama lui este extrem de trista. ”Dragă mama, mâine ai fi împlinit 53 de ani. Sunt 14 ani de când Dumnezeu te-a luat la El să mă veghezi de acolo de sus.Sunt 14 ani de când călătoresc prin viaţă singur cu bune şi cu rele, alături de prieteni adevăraţi. Sunt tot atâtea ierni pe care nu le-ai putut vedea!”, spune Adrian Ţuţu in scrisoara lui.

Citeste si

Se leaga o idila sau e doar pasiune de moment? Xonia, sarut pasional cu primul castigator de la „Romanii au Talent”!

Adrian Tutu, incalecat la propriu de o blonda celebra! Imaginile astea ar putea trada un inceput de idila

Tutu

Sarut pasional cu Xonia

Dupa mai bine de trei ani de cand a castigat primul sezon al concursului „Romanii au Talent”, Adrian Tutu a reusit sa se lanseze in forta. Tanarul a facut o colaborare cu Xonia, iar piesa „Averi de sentimente” se bucura deja si de un videoclip. Filmarile au incins, insa, spiritele. Cei doi artisti au intrat in pielea unui cuplu de indragostiti, iar sarutul din final spune mai mult decat o mie de vorbe. Pana acum, nici unul dintre cei nu a facut vreo marturisire legata de gestul lor.

L.L

Citește și...