Alex Velea catre Antonia: „Defectul tau sunt eu”. Cei doi au filmat un videoclip senzual in care isi declara dragostea

Publicat: 05/12/2014 | 14:56
Alex Velea catre Antonia: „Defectul tau sunt eu”. Cei doi au filmat un videoclip senzual in care isi declara dragostea

Alex Velea si Antonia au recunoscut ca se iubesc si nu pierd nici macar o ocazie pentru a-si declara dragostea unul altuia. Azi, Alex Velea isi lanseaza noul single, "Defectul tau sunt eu", pentru care a filmat un videoclip senzual alaturi de logodnica.

Antonia si Alex Velea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an, iar in urma cu cateva luni au recunoscut public relatia. Cei doi vor deveni in curand parinti si sunt foarte emotionati. Daca la inceput au evitat sa recunoasca faptul ca au o relatie si se iubesc, acum Velea si Antonia nu mai prididesc cu declaratiile de dragoste. Azi, Velea isi lanseaza noul single, „Defectul tau sunt eu”, iar pentru acesta a filmat si un videoclip senzual in care apare alaturi de partenera sa. 

velea si antonia

Artistul, care este şi autorul versurilor, foloseşte un joc de cuvinte într-o declaraţie de dragoste unică pentru acea persoană specială din viaţa sa, al cărei singur „defect”, după cum însuşi Alex Velea declară, este că îl face fericit. 

velea si antonia

Versurile sunt compuse tot de Velea, iar videoclipul îi are ca protagonişti pe Alex Velea şi Antonia, cea care este şi sursa de inspiraţie a artistului pentru single.

Cantaretul este indragostit lulea

Alex Velea recunoaste ca Antonia este cea mai speciala femeie din viata sa si ca este indragostit de ea pana peste cap.

velea si antonia

  „Toţi căutăm iubirea, dar puţini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiţionată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiţi. Eu sunt unul dintre norocoşii care au găsit-o şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea. > este povestea mea, spusă în cel mai simplu şi mai sincer mod: prin muzică”, ne-a spus cantaretul.

CITESTE SI

Alex si Antonia stiu sexul copilului! Mamica a dezvaluit cum a aflat ca e insarcinata si modul in care i-a dat vestea lui Velea

Alex Velea, declaratii incendiare despre Antonia! „A mai inceput sa se detaseze..e geloasa si..”

Am aflat planul secret pe care Velea si Antonia il vor pune in actiune imediat dupa ce se va naste copilul! “Asa e cel mai bine!”

Velea abia asteapta sa devina tatic

Velea

Alex Velea este entuziasmat la maximum ca peste doar o luna va deveni tatic si incearca sa-si ia rolul cat mai in serios. Astfel, artistul s-a pus cu burta pe carte si citeste tot ce-i pica-n mana legat de bebelusi, pentru a nu fi luat prin surprindere de nimic. Velea isi doreste sa fie un tatic implicat si sa o ajute pe Antonia in cresterea celui mic asa ca a exersat deja si schimbatul de scutece.
 

Georgiana Coman

Citește și...