Alex Velea, declaratii incendiare despre Antonia! „A mai inceput sa se detaseze..e geloasa si..”

Publicat: 01/12/2014 | 12:26
Alex Velea, declaratii incendiare despre Antonia! „A mai inceput sa se detaseze..e geloasa si..”

Alex Velea si Antonia se pregatesc sa devina parinti, in mai putin de o luna. Cei doi au realizat un filmulet, in care interpretul a dezvaluit care sunt defectele iubitei lui dar si ce l-a atras la ea.

Pentru ca au vrut sa aiba o amintire frumoasa inainte sa devina parinti, Alex Velea i-a marturisit pentru prima oara public, dragostea iubitei lui.

Antonia

Totul intr-un clip, pe care artistul l-a postat pe internet. In filmulet apar cei doi, dar si cainele, la care interpretul tine enorm. Alex a tinut sa precizeze care sunt calitatile dar si defectele celei care ii va darui un copil.

Antonia

Unul dintre defectele ei este ca are prea mare incredere in oameni. Pune la suflet. Acum a mai inceput sa se detaseze. E geloasa. E generoasa si asta e una dintre calitatie ei. Am zis ca e geloasa? Ma motiveaza. Asta e o alta calitate a Antoniei. Stii sa ma surprinzi. Intotdeauna mi-ai facut surprize frumoase. Si sarcina este cea mai frumoasa dintre el”, spune Alex Velea in clip.

Citeste si

Manevra totala a lui Alex Velea, iesita la iveala dupa divort! Cum a scapat de femeia cu care le-a tradus pe Ana si Antonia

Alex Velea vorbeste pentru prima data despre despartirea de ANA! Vezi ce spune despre fosta lui sotie!

Alex citeste carti despre bebelusi

Rolul de tatic il entuziasmeaza atat de tare pe Alex Velea, incat isi ocupa aproape tot timpul pentru a lua lectii.”Atunci cand mergem la concerte in provincie, Alex isi petrece timpul pana acolo citind carti despre bebelusi. De asemenea, stiu ca merge cu Antonia la cursurile acelea de yoga, care pregatesc mama pentru nastere, precum si la cursurile care te pregatesc pentru primele luni de viata ale copiilor. Este extrem de implicat si dornic sa afle cat mai multe despre tot ceea ce implica cresterea unui bebelus.”, a declarat un apropiat al celor doi.

L.L

Citește și...