EXCLUSIV. Am aflat cine a câstigat Asia Express, după eliminarea Cocutei și a lui Bogdan Boantă! Surpriza la Antena 1

Publicat: 16/04/2019 | 13:58
EXCLUSIV. Am aflat cine a câstigat Asia Express, după eliminarea Cocutei și a lui Bogdan Boantă! Surpriza la Antena 1

Surpriză la Antena 1, după eliminarea Cocuței și a lui Bogdan Boantă. Finala Asia Express va fi difuzată în această seară de Antena 1, însă CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cine sunt câștigătorii acestui sezon.

Citește și: Mesajul transmis de soția lui CRBL în timpul finalei Asia Express. Elena a fost asaltată de întrebări

Marea finală Asia Express va fi jucată de echipele formate din Oase şi CRBL şi Ruby şi Robert, după ce Bogdan şi Cocuţa au fost eliminaţi în a doua etapă a finalei reality show-ului de la Antena 1. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A PREMEDITAT ADULTERUL DE LA PITEȘTI! CINE ESTE ȘI CUM A ANTURAT-O PE DOMNIȘOARA DIN CLUB)

Câștigătorii Asia Express

Potrvit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, cei doi supraviețuitori, care au bătătorit cărările Asiei cu multă sudoare și imaginație, au venit în România cu 30.000 de euro în buzunare și… deja au cheltuit și banii sunt CRBL și Oase, cuplul hazliu care a cucerit publicul telespectator.

CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express

Cocuța și Bogdan, eliminați cu doar un pas înainte de marea finală!

După o serie de probe care le-au pus răbdarea la încercare, Oase şi CRBL au reuşit să termine primii cursa, urmaţi de Ruby şi Robert, iubitul cântăreţei. Coregrafii Cocuţa şi Bogdan, care au avut un conflict aprins şi au pierdut timp preţios, s-au clasat pe ultimul loc, ceea ce le-a adus şi eliminarea cu doar un pas înainte de marea finală Asia Express – Drumul Elefantului.

Stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul, iar cei doi s-au certat în repetate rânduri, pe tot parcursul misiunilor. Nici faptul că au avut un avantaj, elefantul auriu, cu care au putut sări peste o probă, la alegere, nu i-a ajutat. De altfel, ambii au fost conştienţi că şi-au redus singuri şansele de a fi în finala sezonului 2 Asia Express, iar producătorii au dezvăluit că discuţia aprinsă dintre cei doi nici măcar nu a fost difuzată în întregime, pentru că a durat 50 de minute.(NU RATA, AICI: AVEREA FOSTULUI CĂPITAN AL ”GENERAȚIEI DE AUR” E ÎN PERICOL! GICĂ POPESCU ȘI SOȚIA AU AFLAT CĂ… E VORBA DE 2 MILIOANE €!)

 

Citește și...