Mesajul transmis de soția lui CRBL în timpul finalei Asia Express. Elena a fost asaltată de întrebări

Publicat: 16/04/2019 | 22:17

Soția lui CRBL a transmis un mesaj în timpul finalei emisiunii “Asia Express”, sezonul 2. Elena Andreianu a fost asaltată de întrebări din partea apropiaților, dar și a fanilor, mai ales că rândurile scrise au fost însoțite de o poză de colecție.

Citește și: CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat Asia Express

Finala show-ului “Asia Express” 2019 a început să ruleze la TV începând cu ora 20:00 la Antena 1. La mai bine de o oră de la difuzarea ediției incendiare din această seară, soția lui CRBL a făcut publică o poză în care a mărturisit cum își petrece familia ei această noapte. În imagine apar Elena Andreianu, CRBL, Adrian Robert Grigoriță, Ruby și Oase, iar mesajul pus de partenera de viață a cântărețului este: “Noi ne uităm la @asiaexpressromania! Voi?”.

“Sunteti curioși cine câștigă????”, “Superbi!!!????”, “Hmmm… cine dă berea în seara asta??”, “❤️??«Sufletul la gură», cum se zice, câștigând Cerebel și Oase!”, “Oase, tot singurel?! ?? Sper că ați câștigat băieți!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: CRBL, la momentul adevărului, după Asia Express: “Eu sunt hazliu, dar și recalcitrant!”

După mai bine de 5.000 de kilometri parcurși pe jos, făcând autostopul, dormind în condiții dure, fără niciun ban și puși în situații limită, Ruby și partenerul ei de viață, CRBL și Oase sunt cele două echipe care s-au calificat în finala de la “Asia Express” 2019, după ce în penultima ediție a emisiunii, Cocuța și Bogdan Boantă au părăsit cursa pentru premiul de 30.000 de euro.

Lista concurenților de la “Asia Express”, al doilea sezon

Citește și: Vedetele din Asia Express – Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi. “Îmi vine să mor!”

Emisiunea “Asia Express – Drumul Elefantului” a fost prezentată de Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Iar pe lista concurenților din sezonul doi al emisiunii-fenomen de la Antena 1 au fost: Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana; Ruby și iubitul ei, Adrian;  Jojo și Paul Ipate; CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun; Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani; Ana Morodan și Adrian Teleșpan; Cocuța și Bogdan Boantă; Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, iar, ulterior, Șerban Copoț a făcut echipă cu George Vintilă. Startul spre amuleta de 30.000 de euro s-a dat în Sri Lanka, o insulă din Oceanul Indian.

Citește și...