Am aflat cine este, de fapt, noua iubită a ”băiatului lui Iohannis”! Este avocată și…

Publicat: 18/10/2019 | 22:50

În urmă cu câteva zile, vă dezvăluiam, în premieră, AICI, că Victor Cornea, tânărul jucător de tenis cunoscut drept ”băiatul lui Iohannis” – după ce a apărut într-o fotografie alături de șeful statului – trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o blondă atrăgătoare. Între timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat noi detalii exclusive despre tânăra care l-a cucerit pe sportivul sibian. (CITEȘTE ȘI: BIANCA L-A BĂGAT PE ALEX BODI ÎNTR-UN PROGRAM DE ”REEDUCARE” DUPĂ BĂTAIA DIN PARCARE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații și imagini uimitoare legate de frumoasa blondă de care Victor Cornea pare să fie îndrăgostit până peste cap. (NU RATA: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”, ÎN AREST LA DOMICILIU + AMENDAT CU…)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, tânăra cu care ”băiatul lui Iohannis” a fost imortalizat într-un moment de tandrețe, pe o alee din Herăstrău, este avocat. Iulia, tânăra care l-a cucerit pe Victor, activează în Baroul București din luna iunie a lui 2009.

Pe lângă cariera de succes, Iulia se mândrește și cu un fizic de invidiat. Tânăra blodină, care arată de-a dreptul demențial, are veleitățile unui model și oricând ar putea defila pe catwalk. Nu-i de mirare că Victor Cornea s-a îndrăgostit nebunește de ea. (VEZI ȘI: CUNOSCUTA PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ A POVESTIT ÎN INSTANȚĂ CUM A FOST CONCEDIATĂ)

Iulia, iubita ”băiatului lui Iohannis”

Gesturi explicite pe o alee din parc!

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe tânărul jucător de tenis în zona parcului Herăstrău, acolo unde acesta a ieșit la o plimbare romantică alături de frumoasa lui parteneră. (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

După ce s-au plimbat, de mână, prin parc, ”băiatul lui Iohannis” și superba blondină s-au ”refugiat” într-o parcare din zonă. Acolo unde, atunci când credeau că nimeni nu-i vede, cei doi au dat frâu liber sentimentelor. Înainte de a pleca din parc, Victor Cornea și sexoasa blondă s-au îmbrățișat și s-au sărutat chiar pe bolidul de lux pe care-l conduce tânărul jucător de tenis.

După avalanșa de gesturi tandre, ca un veritabil gentleman, ”băiatul lui Iohannis” a deschis portiera bolidului de lux și și-a invitat iubita să se așeze pe locul din dreapta. Imediat, tânărul s-a urcat la volan și a demarat în trombă. (VEZI ȘI: ”FRĂȚIORUL” LUI SALAM & ADI MINUNE E ACUZAT CĂ A ESCROCAT UN OM DE AFACERI)
Victor Cornea și iubita lui, sărutări pătimașe

Victor Cornea, despre poza cu Klaus Iohannis

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o «dreaptă corectă». Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, a declarat sportivul pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...