Am aflat cine este logodnica lui Bogdan Vladan! N-o sa crezi cum arata viitoare nora a criminalului de la Perla

Publicat: 06/01/2015 | 00:06
Am aflat cine este logodnica lui Bogdan Vladan! N-o sa crezi cum arata viitoare nora a criminalului de la Perla

Orfan de mana, Bogdan Vladan, fiul autorului mascarului de la coaforul Perla incearca sa-si revina din trauma traita si sa-si faca o viata de familie alaturi de femeia care l-a sustinut dupa tragedie.

Dupa condamnarea tatalui sau, Bogdan Vladan a demonstrat ca oricat de greu ii este in ipostaza de a trai fara parinti, este in stare sa se gospodareasca de unul singur. Nimeni nu a stiut o vreme buna ca alaturi de el este o femeie care I s-a lipit de suflet si l-a ajutat atunci cand avea cea mai mare nevoie.

Baiatul criminalului de la Perla a fost vizitat de iubita
Baiatul criminalului de la Perla a fost vizitat de iubita

Iubita lui Bogdan i-a demonstrat ca-l iubeste foarte mult, iar el a facut un gest, recent, prin care i-a demonstrat reciproca. Bogdan si-a cerut iubita de sotie, iar aceasta a spus DA fara nicio ezitare.

Cei doi planuiesc sa se casatoreasca in curand, insa pana atunci petrec aproape tot timpul liber impreuna, iar de sarbatori nu au ratat ocazia de a petrece alaturi de un grup de prieteni. Viitoarea sotie a lui Bogdan, care este si pasionata de motociclete, a raspuns invitatiei unui grup de prieteni care au petrecut Revelionul intr-un club din Bucuresti, acolo unde au petrecut ca la carte.

Bogdan a petrecut alaturi de logodnica
Bogdan a petrecut alaturi de logodnica

Bogdan a cautat sa o tina departe de ochii curiosilor pe tanara, insa de aceasta data a lasat sa se “scurga” pe internet un calup de poze cu ei in pragul chefului de sfarsit de an.

Face figuratie in filme

Ca sa-si rotunjeasca veniturile, Bogdan a acceptat sa joace si un rol de animator intr-o pelicula romaneasca despre care nu a vrut insa sa dezvaluie foarte multe detalii.

Bogdan Vladan

El nu a reusit sa inchirieze casa parinteasca, desi a incercat luni intregi, prin mica publicitate, asa ca s-a intors sa locuiasca acolo. Tanarul chiar s-a mutat o perioada de acasa, in speranta ca va gasi chiriasi, insa degeaba.

(M.A.)