Acasă » Exclusiv » Am aflat de ce celebra soprană a fost dată în judecată de fostul soț. Război pentru fiica lor: “De ce mă alungă ca pe o pisică?”

Am aflat de ce celebra soprană a fost dată în judecată de fostul soț. Război pentru fiica lor: “De ce mă alungă ca pe o pisică?”

De: Răzvan Scarlat 10/02/2024 | 23:40

Niculae Gamenț a chemat-o în judecată pe celebra soprană Amelia Antoniu și pe Autoritatea Tutelară – Primăria Sector 4 București pentru ca, pe cale de ordonanță președințială, să se dispună schimbarea domiciliului fetiței lor. Totodată, bărbatul a solicitat și încredințarea minorei spre creștere și educare. Din câte se pare, fata ar fi trăit un adevărat coșmar în domiciliul mamei, iar decizia de a se muta definitiv cu tatăl ei îi aparține în totalitate. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Din căsătoria pe care Niculae Gamenț a avut-o cu Amelia Antoniu, prim-solista a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, a rezultat o fetiță. Ulterior, relațiile dintre soți s-au degradat grav și iremediabil, iar în septembrie 2011 au divorțat. La momentul respectiv, dorind să aibă o relație bună pentru binele copilului, bărbatul a fost de acord ca minora să rămână în grija mamei.

Îndepărtată de mama ei

Însă, pe 4 ianuarie 2024, Niculae Gamenț a introdus o cerere de chemare în judecată ce are ca obiect schimbarea domiciliului de la mamă la tată, precum și încredințarea spre creștere și educare a minorei. Cum s-a ajuns la proces? Potrivit surselor CANCAN.RO, fata ar fi fost îndepărtată de la domiciliu de către ființa care i-a dat viață. Minora se află în prezent la tatăl ei. În plus, ar fi suferit traume psihologice urmare a tratamentelor violente la care a fost supusă de către mama acesteia. Totodată, minora și-a exprimat deja dorința să locuiască alături de tatăl ei, unde se simte ocrotită, îngrijită și iubită.

Nu o lăsa să-și vadă tatăl, pe Niculae Gamenț

De mai multe luni, între părinți a existat o relație tensionată, pentru că mama ii interzicea fetei să țină legătura cu tatăl ei. Femeia găsea tot timpul motive: că e bolnavă, că are meditații, diverse activități în timpul weekend-ului, etc.. Totodată Niculae Gamenț ar avea dovezi cum că fiica lui era recompensată de mamă și de bunica maternă cu diverse cadouri cum ar fi îmbrăcăminte, bani, telefon mobil, acces ore întregi la internet pe diverse platforme cu jocuri, fapt care a dus la alinarea parentală a minorei din partea mamei. În plus, soprana nu o lăsa pe fată să meargă la domiciliul tatălui, în ciuda unei hotărâri judecătorești definitive.

Amelia Antoniu și-ar fi lovit fiica în repetate rânduri (foto: facebook)
Amelia Antoniu și-ar fi lovit fiica în repetate rânduri (foto: facebook)

(VEZI AICI: CE I S-A ÎNTÂMPLAT PRESUPUSEI AMANTE A SOȚULUI MEZZOSOPRANEI MARIA MACSIM NICOLARĂ)

Inclusă într-un program de consiliere psihologică

Când a avut ocazia, fata i-a confirmat lui Niculae Gamenț că nu a fost răcită și că mama ei o ascunde în casă, doar pentru a nu păstra legătura cu tatăl ei. În cele din urmă, bărbatul a trimis o solicitare la DGASPC – Sector 1 prin care a solicitat evaluarea stării emoționale a fetiței și includerea ei într-un program de consiliere psihologică.

Certuri și scandaluri fără număr

În plângerea pe care a înaintat-o, bărbatul semnalează că mama îi arăta fetei toate consersațiile între ei ca adulți și discuta în fața minorei de stabilirea domiciliului și de custudie. În plus, Niculae Gamenț nu era înștiințat când minora ieșea din România și nici nu a avut acces la catalogul ei, nu a fost niciodată informat ce activități desfășoară și niciun aspect legat de sănătatea ei. Totodată, potrivit informațiilor CANCAN.RO, între copilă și mamă ar fi existat numeroase certuri, iar femeia ar fi urlat la telefon în fiecare seară spunând că nu mai rezistă să locuiască alături de fiica ei și îl suna pe fostul soț să vină să o ia.

În anul 2022, Niculae Gamenț susține că a observat un comportament ciudat la fiica lui, care i-a mărturisit că a fost lovită de mama ei în repetate rânduri și că o pedepsește, ocazie cu care l-a rugat să locuiască la el. Pe 13 februarie 2023, fata i-a comunicat tatălui în scris și verbal (plângând) că mama ei a fost violentă, dând cu pumnul în ușa dulapului din casa acestora, țipând și aplicând violențe fizice și psihice față de ea. Mai mult, la un moment dat, celebra soprană mama i-ar fi transmis fetiței că va ajunge la casa de copiii dacă nu-i va lua apărarea în fața reprezentanților DGSPC – Sector 1.

(NU RATA: AU AJUNS CU DARUL DE NUNTĂ ÎN INSTANȚĂ! PROCES FĂRĂ PRECEDENT ÎN ROMÂNIA! DIVORȚ CU SCANDAL PE BANII DIN PLIC)

 

Niculae Gamenț și fiica lui
Niculae Gamenț și fiica lui

S-a mutat, deja, din casa celebrei soprane

Fata s-a mutat la tatăl ei pe 4 decembrie 2023, iar Niculae Gamenț a încercat să încheie un acord parental, dar fără succes, Amelia Antoniu invocând tot felul de motive. “De ce mă alungă ca pe o pisică și se poartă agresiv cu mine?” este întrebarea pe care fata i-a adresat-o, la un moment dat, părintelului său. În aceste condiții, bărbatul a sesizat instanța cu o cerere de chemare în judecată care are ca obiect stabilire domiciliu minor, stabilire custodie comună provizorie și pensie de întreținere. Niculae Gamenț vrea ca fiica lui să trăiască în pace și armonie, iar când va fi cazul, CANCAN.RO va reveni cu noi detalii privind procesul dintre părți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...