Ce i s-a întâmplat presupusei amante a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicolară

Publicat: 06/07/2020 | 09:35
Ce i s-a întâmplat presupusei amante a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicolară

Presupusa amantă a lui Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, a fost dată afară de la locul e muncă. De când cu incidentul de acum o lună și ceva, viața femeii care era vânzătoare la un magazin din localitate a devenit un coșmar.

CITEȘTE ȘI: SOPRANA MARIA MACSIM NICOARĂ VA FI EXTERNATĂ! CUM SE SIMTE ACUM

A rupt tăcerea pentru bzi.ro, dar a cerut ca numele să-i fie protejat. Ea a negat în permanență că ar avea o legătură cu soțul mezzosopranei, doar că nimeni nu o crede. Mai mult, a fost dată afară de patronul magazinului unde lucra, după presiunile făcute de către clienții care o văd pe femeie vinovată de ceea ce i s-a întâmplat Mariei Macsim Nicoară.

”Eu am fost chemată la Poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nicio treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el înseamnă că am avut? Chir dacă am negat la Poliție asta, presa tot a scris că aș avea”, a fost declarația femeii care este pusă la zis de oamenii din comuna Aroneanu, județul Iași.

Care mai susțin că soțul presupusei amante ar fi dat-o afară din casă, după ce au apărut zvonurile că ar avea o legătură cu pianistul Codrin Nicoară. Tot sătenii mai spun că soțul Mariei Macsim Nicoară mergea des la cele două magazine la care lucra presupusa amantă, de unde cumpăra diferite produse.

Maria Macsim Nicoară, în comă la spital

Povestea tristă a început duminică seara, 10 mai 2020, în jurul orei 23:00, când soțul ei a găsit-o plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila lor. Artista era în stare de semiconștiență, dar Codrin Nicoară nu a sunat la 112, ci a ridicat-o și a dus-o într-o cameră de la parter, unde a lăsat-o pe pat, plină de sânge. Când și-a dat seama că Maria se află în stare critică, pianistul i-a cerut sfatul mamei sale. Viorica Nicoară a plecat din apartamentul în care locuiește în zona centrală a Iașului spre vila celor doi soți din Aroneanu în zorii zilei de 11 mai. Ulterior, la ora 7:10, soacra mezzosopranei a apelat 112 și a spus în cadrul apelului că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă.

NU RATA: MEZZOSOPRANA MARIA MACSIM NICOARĂ A IEȘIT DE LA TERAPIE INTENSIVĂ. CUM SE SIMTE ACUM ARTISTA

“Scara are un aspect ciudat, însă, fiind lată, există posibilitatea să fi căzut accidental. Au fost găsite pete de sânge pe perete, dar şi vomă. Femeia a căzut până la baza scărilor, unde a fost găsită de către soţ. Ea era conştientă un timp”, a dezvăluit o sursă din cadrul anchetei pentru ziaruldeiasi.ro. În jurul orei 7:30, în casa vedetei a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă. Au mai trecut câteva minute bune până când Maria Macsim Nicoară a fost intubată și ventilată pentru a putea fi transportată la spital.