Amalia Enache pleacă de la pupitrul Știrilor Pro TV?! Prezentatoarea a făcut anunțul clar

Publicat: 26/09/2019 | 08:58

“Amalia Enache pleacă de la pupitrul Știrilor Pro TV?!” – aceasta este întrebarea pe care au avut-o mulți în minte, după ce au auzit de anunțul clar făcut chiar de îndrăgita  prezentatoare TV. Vedeta este foarte fericită cu noua provocare pe care a acceptat-o și, cu siguranță, va aduce schimbări în presa scrisă din România.

Citește și: Amalia Enache, dezvăluiri despre tatăl fetiței sale, Alma. ” A fost foarte mult timp…”

Amalia Enache pleacă de la pupitrul Știrilor Pro TV?! Prezentatoarea a făcut anunțul clar

La 40 de ani, Amalia Enache a devenit redactorul-șef al revistei “Unica”, după ce în urmă cu un an, pe când prezenta petrecerea aniversară a publicației, ea a făcut o glumă. Remarca ei a venit după ce Raluca Hagiu, cea aflată la conducerea revistei la acea vreme, a avut un moment în acea seară în care a prezentat știri. Am și eu o provocare acum: dacă tu ai prezentat știrile, vreau și eu să conduc revista «UNICA» pentru o zi! (…)., a spus Amalia Enache în glumă în urmă cu un an.

Ideea vedetei de la Pro TV a fost primită foarte bine nu doar de public, ci și de jurnalista Raluca Hagiu, care i-a propus ulterior să accepte postul de redactor-șef al revistei “Unica” timp de o lună. Zis și făcut… acceptat, de fapt! Și asta pentru că luna viitoare, Amalia Enache se va afla la conducerea cunoscutei publicații.

“Așa s-a întâmplat povestea aceasta; reacția din public, cei care erau în sală au aplaudat, au aclamat, au zis: «Da, da! Amalia Enache, redactor-șef», un fel de Amalia – președinte (…). Și, din ce a fost o glumă atunci, Raluca, cu foarte multă seriozitate și insistență… mi-am luat foarte în serios rolul, am fost la ședințe de redacție și la ședința foto pentru copertă. Și am gândit cumva conceptul «UNICA» pentru luna octombrie, când sunt eu redactor-șef – ieșit din obișnuitul «UNICA»”, a povestit Amalia Enache într-un interviu acordat revistei Unica.

În timpul declarațiilor, noua șefă a revistei “Unica”  a mărturisit și ce schimbări colosale va aduce în paginile pe care le puteți răsfoi chiar de astăzi, pentru că astăzi, 26 septembrie, se lansează numărul din luna octombrie.

Amalia Enache, în timpul unei ședințe de la Unica, revistă pe care o va conduce timp de o lună © www.unica.ro
Amalia Enache, în timpul unei ședințe de la “Unica”, revistă pe care o va conduce timp de o lună © www.unica.ro

Citește și: Amalia Enache a vorbit despre al doilea copil: “Există resurse de iubit“

“Ideea mea a fost să creez un portret de bărbat model pentru noi, româncele. M-am gândit mult cine sunt acești bărbați pe care-i putem avea ca model și care sunt motivele. Am ales după următoarele caracteristici: să fie onești, să aibă un traseu profesional pe măsură, să arate foarte bine și să fie bărbați de succes. Coperta de octombrie a revistei «Unica» vine cu argumentele: sunt incoruptibili, talentați și carismatici”, a mai dezvăluit Amalia Enache, conform sursei citată mai sus.

Desigur, în tot acest timp în care va fi redactor-șef al revistei “Unica”, prezentatoarea nu va lipsi de la pupitrul Știrilor Pro TV.

Citește și...