Amalia Enache, dezvăluiri despre tatăl fetiței sale, Alma. ” A fost foarte mult timp…”

Publicat: 16/03/2019 | 13:39

Amalia Enache a devenit mămică în august 2016. A născut o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Alma. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl micuței. Vedeta a fost, însă, extrem de discretă.

„Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele şi tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum”, a declarat Amalia Enache, conform okmagazine.ro.

Întrebat cum este capabilă să gestioneze o legătură la distanță, prezentatoarea de la PROTV a declarat: „Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e, dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”.

Ce a simțit Amalia Enache când a devenit mămică

Amalia a povestit și ce a simţit când a devenit mămică. De când a apărut micuţa Alma, vedeta nici mai simte oboseala.

Am simţit o dragoste imensă. Pot să spun că este cea mai mare îndrăgosteală a mea de până acum. Alma este foarte mâncăciosă. Se trezeşte cam de 3-4 ori pe noapte. Nu mă plâng de oboseală pentru că a fost un copil atât de dorit încât pur şi simplu atunci când îl vezi lângă tine uiţi de absolut tot. Nu mă mai satur să o privesc’’, a completat Amalia Enache.

Citește și...