Amanta unuia dintre cei mai populari cântăreți din România, filmată cu sânii goi în timp ce…

Publicat: 04/01/2019 | 21:57

După un divorț cu mare cântec, Culiță Sterp își continuă viața tot într-un gen de ”telenovelă”. Iubita acestuia, bruneta Mihaela, a fost filmată foarte dezinhibată în timp ce dansa, cu sânii goi, în fața unei audiențe vaste. Și, ca tot ”tacâmul” să fie complet, a oferit acest show erotic în timp ce era stropită cu apă. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să-și spună adio după o relație de mai mulți ani. Deși, inițial, nu au vrut să dezvăluie motivul despărțirii, cu timpul au ieșit la lumină tot felul de amănunte incendiare. Cum ar fi acela că există o altă femeie în viața lui Culiță Sterp, pe nume Mihaela.
Acum am aflat și ce ”pasiuni” ar avea aceasta! Și anume show-urile erotice. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini exclusive cu ea în timp ce dansează udă, ca o felină, fără sutien, în fața unui public numeros, pe o plajă. Sexoasa clujeancă și-a arătat sânii pe sub un tricou ud foarte scurt, în timp ce își zbânțuia fundul îmbrăcat într-o pereche de chiloței minusculi.
Cum era evident, audiența masculină i-a aplaudat prestația, iar Mihaela a plecat foarte fericită de la show. Cu siguranță, imaginile sunt mai vechi, pentru că acum Mihaela pozează într-o femeie elegantă și cu prestanță.

Și-a oficializat relația

Culiță și Mihaela s-au afișat pentru prima dată, ca un cuplu, la un eveniment care a avut loc recent în Germania, acolo unde au susținut un show de zile mari.

După ce i-au încântat cu melodiile lor pe cei prezenți în localul cu pricina, Culiță Sterp și Mihaela Pop s-au lăsat fotografiați împreună. Din gesturile bărbatului se vede destul de clar că cei doi trăiesc la intensitate maximă fiecare moment pe care-l petrec unul lângă celălalt. Culiță Sterp o ține strâns în brațe pe noua sa iubită.

 

Culiță Sterp și ”bomba-sexy” s-au ”ascuns” în Dubai

În urmă cu câteva săptămâni, Culiță Sterp și Mihaela Pop s-au bucurat de o minunată vacanță în orașul milionarilor, Dubai. Cei doi au încercat să fie cât se poate de discreți și s-au ferit de ochii curioșilor. Au mărturisit, de altfel, apropiaților că această deplasare în Emiratele Unite Arabe a fost făcută în scop profesional și anume pentru filmarea unui videoclip. (NU RATA, AICI: EL E NOUL PARTENER AL CUNOSCUTULUI EX-JURAT DE LA ”BRAVO, AI STIL!”)

Mai mult decât atât, în una dintre fotografiile pe care Culiță le-a făcut publice pe contul său de pe o rețea de socializare, Mihaela a ales să se așeze lângă fratele artistului, pentru a nu da de bănuit că are o relație cu fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

 

 

Citește și...