Acesta a fost motivul pentru care Culiță Sterp s-a despărțit de Carmen de la Sălciua? ”Nevasta a fugit cu un prieten bun”

Publicat: 01/11/2018 | 18:14
Acesta a fost motivul pentru care Culiță Sterp s-a despărțit de Carmen de la Sălciua? ”Nevasta a fugit cu un prieten bun”

După despărţire, atât Carmen de la Sălciua, cât şi Culiţă Sterp s-au concentrat foarte mult pe viaţa profesională. În acest fel fiecare dintre cei doi artişti a încercat să treacă peste problemele pe care le-au întâmpinat.

Au trecut câteva luni, iar Culiţă Sterp a dat o veste fanilor şi a vrut să se ştie totul de la el.

Astfel, Culiţă Sterp este nerăbdător să anunţe că mâine îşi va lansa cel mai nou clip. Şi pentru ca fanii să aştepte cu sufletul la gură surpriza, Culiţă Sterp le-a oferit şi câteva detalii extrem de interesante cu povestea clipului.

„Vă pup cu drag pe toți! Țineți aproape, mâine apare cel mai nou clip intitulat “Povestea noastră” în care o să vă regăsiți mulți dintre voi! Este un clip cu multă acțiune, în care a luat foc un BMW și a fugit o nevastă cu un prieten bun de-al soțului ei! 😁🙄🤦‍♂️ Bine, ordinea nu e asta dar acțiunea da! Promit că o să vă placă!„, a scris Culiţă Sterp pe reţelele sociale.

Culiță Sterp a fost operat la nas

Îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere a suferit o operație de deviație de sept. După intervenția chirurgicală, care îi sperie pe mulți dintre români, în acte încă, soțul lui Carmen de la Sălciua le mulțumit susținătorilor pentru gândurile trimise și că sunt alături de el în această perioadă grea din viața lui.

„Am avut o operatie la nas, deviatie de sept. Multumesc mult. Doamne ajuta. Va multumesc din suflet tuturor. Nu credeam ca sunt atatia oameni carora le pasa de sanatatea mea, chiar va multumesc. La fel va doresc si voua”, le-a transmis Culita Sterp fanilor.

Citește și: Carmen de la Sălciua, implicată într-un accident rutier. Care e starea artistei

Culiță Sterp vrea să se împace cu artista Carmen de la Sălciua

„Saptamana trecuta m-a oprit un preot de la noi din sat: «Culita, vezi ca te-ai bagat intr-o mare prapastie!«» . Deocamdata nu am divortat. A ramas ca prin septembrie sa mergem. Trebuia sa mergem in 7 august sa semnam inca o data, noi suntem plecati atunci si am zis sa mergem in septembrie. Poate ca e si un semn.

O sa fie, probabil o sa fie, nu stiu (n.r.: divortul). Cred ca ea (n.r.: isi doreste divortul). Eu sunt omul care iti spun o data, zici ca nu, eu nu te mai rog a doua oara. Un mesaj pentru ea: mi-e dor de tine, atat!”, a spus Culita Sterp în cadrule emisiunii “Agenţia VIP”.