Amantlacul inceputului de an! Un faimos milionar prins cu alta!

Publicat: 16/02/2015 | 00:16

N-a fost niciodata un barbat statornic, iar monogamia nu pare facuta pentgru el. Nicola, fostul iubit al Ginei Pistol, jongleaza de aproape un an intre doua femei, oficiala Roxana Ungureanu si una dintre fostele lui iubite, Renata.

Prieteni cu beneficii, asta ar fi caracterizarea perfecta pentru relatia dintre afaceristul de origine libaneza Nicola si Renata, bruneta misterioasa care l-a fermecat si pe Aurel Radu, bos-ul Metrorex. Si nu ar fi nimic rau, daunator sau periculos in asta daca in acest puzzle n-ar fi si o piesa care sa joace rol de iubita oficiala, respectiv Roxana Ungueanu. Ei bine, paparazzi CANCAN.ro au deconspirat idila dintre Nicola si Roxana in urma cu un an, mai exact la inceputul lunii martie, 2014. Numai ca, surpriza, lui Nicola ii plac lucrurile complicate si se simte cel mai bine intr-un triunghi amoros.

 

Nu se indura sa renunte la Renata

 

Din motive stiute numai de el, dar lesne de observant, afaceristul nu a reusit sa o dea uitarii pe renata, o bruneta focoasa, una dintre fostele lui iubite.

Nicola si Roxana Ungureanu au plecat din club si s-au dus direct la el acasa
Nicola si Roxana Ungureanu au plecat din club si s-au dus direct la el acasa

Spre deosebire de altefete de oras, Renata a preferat sa stea departe de lumea showbiz-ului, poate sfatuita si de Aurel Radu, boss-ul Metrorex, nimeni altul decat barbatul a carui amanta a devenit dupa relatia cu Nicola.

Renata a plecat din apartamentul lui Nicola la lasarea serii
Renata a plecat din apartamentul lui Nicola la lasarea serii

Ei bine, se pare ca povestea dintre Renata si Aurel radu s-a stins, iar bruneta il viziteaza, ocazional, pe Nicola, chiar in luxosul lui apartament de pe Soseaua Nordului. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand paparazzi CANCAN.ro au fotografiat-o pe Renata iesind chiar din imobilul cu pricina. Cu fata acoperita de ochelarii de soare supradimensionati, ca nu cumva sa fie recunoscuta si “turnata” la iubita oficiala, Roxana Ungureanu.

renata a fost condusa acasa de catre soferul lui Nicola
renata a fost condusa acasa de catre soferul lui Nicola

Renata s-a dus la ea acasa, in zona Dorobanti
Renata s-a dus la ea acasa, in zona Dorobanti

Si, cum este un gentleman cu femeile din viata lui, afaceristul Nicola nu s-a indurate sa o lase pe Renata sa plece cu taxiul, ci i-a pus la dispozitie bolidul lui, cu tot cu sofer, care a condus-o pana in zona Dorobanti, acolo unde bruneta locuieste.


CITESTE SI:

„E sofisticata ma” Aparitie criminala intr-o benzinarie! Cine e bruneta cu picioare lungi care coboara dintr-un Range Rover

Cel mai nou cuplu din showbiz! Nicola a inlocuit-o pe Gina Pistol tot cu un iepuras Playboy! Primele imagini cu cei doi, impreuna

 

Pe Gina Pistol a inselat-o cu Roxana Nemes

 

Afaceristul de origine libaneza Nicola a dat iama in femeile frumoase din Romania
Afaceristul de origine libaneza Nicola a dat iama in femeile frumoase din Romania

Relatia dintre Gina Pistol si Nicola a fost una cu nebadai, cei doi certandu-se si impacandu-se mai des decat cuplul Bahmu – Prigoana. In vara anului 2009, cand lucrurile pareau ca merg bine, intre ei, Nicola a tradus-o pe Gina cu nimeni alta decat cu Roxana Nemes, o prezenta total straina de lumea showbiz-ului, atunci. De altfel, asa a si devenit Nemes cunoscuta, drept amanta lui Nicola.

 

Dana Enache


Citește și...