Anamaria Prodan a îndeplinit dorința arzătoare a Ionelei. Ce a făcut impresara pentru femeia care i-a dat viață. “La un an de la…”

Publicat: 02/04/2019 | 20:25

Nu mai e un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan și-a venerat mama. După moartea Ionelei Prodan, vedeta a decis să facă multe lucruri frumoase pentru cea care i-a dat viață. Astăzi a anunțat că unul dintre proiectele de suflet ale regretatei artiste a fost terminat. În curând, toți ce au iubit-o pe Ionela Prodan vor avea acces la el.

La un an de la pierderea mamei sale, Anamaria Prodan Reghecampf a dus la sfârșit unul dintre proiectele de suflet ale regretatei Ionela Prodan, volumul despre viata si memoriile sale, îndeplinindu-i astfel cea mai mare dorința din timpul vieții. Lansarea cărții  ‘Cantecul vieții mele’, care cuprinde 208 pagini, inclusiv prefata si 30 de pagini cu fotografii memorabile, va avea loc sâmbătă, 6 Aprilie, ora 16, in locația DIVERTA din Str Lipscani nr 30-34. Evenimentul este o experiența și o oportunitate unica pentru impresara, care a scris întreaga carte, de a se conecta cu viitorii cititori și de a primi energie pozitiva si recunoștință celor care au îndrăgit-o și încă o regreta pe marea artista”, este comunicatul remis de Anamaria Prodan.

Citește și...