Anamaria Prodan s-a pozat complet goală și a publicat fotografia +18 pe contul ei de Instagram. Fanii au rămas muți de uimire

Autor: A.N.
Publicat: 16/08/2019 | 19:43

Anamaria Prodan s-a pozat complet goală și a publicat fotografia + 18 pe contul ei de Instagram. Fanii au rămas muți de uimire.

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Că doar nu degeaba și-a câștigat titlul de ”Sexy-Impresară”. De când a slăbit spectaculos și a adoptat un stil de alimentar sănătos, vedeta nu ezită să se laude cu noua ei siluetă, care… ce-i drept, poate stârni invidia oricui.

Însă… ultima fotografie publicată de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram i-a lăsat pe fani muți de uimire. Sexy-impresara a renunțat la inhibiții, dar și la haine și s-a lăsat pozată goală pușcă la solar. În doar câteva ore de la publicarea fotografiei, Anamaria Prodan a strâns aproape 10.000 de like-uri. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, RĂSFĂȚATĂ CU DARURI DE LUX DE ZIUA EI! CUM ARATĂ TORTUL PERSONALIZAT PE CARE L-A PRIMIT)

Anamaria Prodan, goală pușcă la solar

Anamaria Prodan, avere colosală

Este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă – alături de soțul ei, firește – sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, NOI IMAGINI INCENDIARE. CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ IMPRESARA)

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

După moartea mamei sale – regretata cântăreață Ionela Prodan – Anamaria și sora sa, Anca, au primit ca moștenire patru case, terenuri şi conturi în bănci, două maşini, plus bijuterii în valoare de mii de euro și tablouri, totul însumând aproximativ două milioane de euro.