Anamaria Prodan, răsfățată cu daruri de lux de ziua ei! Cum arată tortul personalizat pe care l-a primit

Publicat: 15/08/2019 | 19:57

Anamaria Prodan este una dintre vedetele din showbizul din România care își aniversează astăzi ziua onomastică. Încă din primele secunde ale acestei zi speciale, soția lui Laurențiu Reghecampf a fost surprinsă de cei dragi, care au răsfățat-o cu daruri de lux. Fiul ei a făcut-o să aibă lacrimi de fericire în ochi când i-a făcut o urare emoționantă. Într-una dintre pozele de album pe care le-a împărtășit, cunoscuta impresară a dezvăluit cum arată tortul personalizat pe care l-a primit de la niște prieteni de familie. 

Citește și: Imagini incendiare cu Anamaria Prodan. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia

Anamaria Prodan, răsfățată cu daruri de lux de ziua ei

Cu ocazia onomasticii, Anamaria Prodan a organizat o petrecere restrânsă, la care i-a invitat pe cei mai apropiați dintre prieteni. Pe lângă buchete de flori impresionante și daruri de lux, impresara a primit un tort personalizat. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, desertul este învelit în marțipan roșu, pe care tronează două flori: un albă, alta roz, iar pe el este scris mesajul: “Ana Maria / La mulți ani”.

Într-o postare făcută pe Instagram, sărbătorita a dezvăluit ce mărturisire i-a făcut fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. “Prințul meu, la prima oră a zilei mi-a spus așa: «Mami, tu regina mea, te iubesc! SA-MI TRĂIEȘTI CU NUMELE FOREVER» ❤️🍀👩‍👦”. este mesajul pus de Anamaria Prodan în dreptul celui mai recent selfie în care apare cu unicul ei băiat. Declarația de iubire a lui Bebeto a emoționat-o atât de mult pe impresară, încât a avut lacrimi de fericire în ochi.

Anamaria Prodan, mesaj emoționant de la fiica Andreei Tonciu

Rebecca, una dintre multele finuțe ale Anamariei Prodan, i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul unui mesaj video. Andreea Tonciu a înregistrat-o pe fetița ei în timp ce îi spune nașei sale: “La mulți ani, nașa! Și te pup”, după care i-a trimis un pupic virtual. Imaginile cu micuța au bucurat-o enorm pe sărbătorită, iar când a urcat pe Instagram filmarea, ea a scris mesajul: “Iubirea mea ❤️❤️❤️❤️❤️ Te iubește, nașa!!! @tonciuandreeaoficial”. La scurt timp, Andreea Tonciu a lăsat următorul comentariu: “❤️❤️❤️❤️❤️te iubim”.

Citește și: Anamaria Prodan trăiește o viață de lux, dar se spală pe cap cu cel mai ieftin produs de pe piață

 

 

Citește și...