Anca Pandrea, mama? Vaduva lui Iurie Darie sustine ca are doi copii despre care nimeni habar nu avea pana acum!

Publicat: 10/06/2014 | 12:08
Anca Pandrea, mama? Vaduva lui Iurie Darie sustine ca are doi copii despre care nimeni habar nu avea pana acum!

De-a lungul vietii, Anca Pandrea a pierdut parca printre degete sansa de a deveni mamica cu acte-n regula. Asa ca tot Iura al ei i-a tinut loc si de copil! Acum, ca l-a pierdut si pe el, actrita are grija de doi micuti: un baiat si o fetita!  

Pentru Anca Pandrea nu exista regret mai mare decat acela ca a ajuns la batranete fara sa aiba macar un mostenitor. De patru ori a avut ocazia, insa niciodata nu s-a simtit pregatita. A facut avort dupa avort, pana cand sansele sa ramana din nou insarcinata au devenit inexistente.

De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea il poarta cu ea pretutindeni si il iubeste exact ca in prima zi
De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea il poarta cu ea pretutindeni si il iubeste exact ca in prima zi

A facut tratamente peste tratamente si tot degeaba. S-a resemnat, in cele din urma, la gandul ca nu va putea niciodata sa-si poarte micutul in pantece, asa ca, brusc, Iura s-a transformat in „copilul ei”, dovada ca asa il si alinta.

Acum ca nu-l mai are nici pe Iurie Darie aproape, am zice chiar ca Anca Pandrea a adoptat doi micuti, un baietel si o fetita, in varsta de sase, respectiv patru anisori. I-a gasit intamplator pe fiecare dintre ei, insa din prima clipa in care i-a vazut , i-au intrat la suflet.

„Nu vreau sa ma laud ca ajut”

Pe baietel l-a cunoscut in vremea cand statea cu Iura in spital. S-a imprietenit, mai intai, cu mama lui si impresionata fiind de situatia materiala a familiei, Anca a decis sa-i ajute. Micutul nu este din Bucuresti, insa asta nu a impiedicat-o pe actrita sa-si respecte decizia. E drept, nu se viziteaza prea des, insa, luna de luna, Anca Pandrea cel putin o grija in plus: merge la Posta si ii trimite micutului o suma de bani.

La fel face si cu o fetita din Capitala. Pe ea a intalnit-o intamplator, pe strada: „Am fost intr-o zi la o farmacie si fetita era cu mama ei. Se tot zbenguia pe acolo si mi-a placut foarte mult de ea. Se vedea ca nu provine dintr-o familie cu potential si mi s-a facut mila de ea ca era foarte frumusica.”  , a declarat actrita, in exclusivitate, pentru Cancan.ro. De atunci, Anca Pandrea face in asa fel incat sa se poate lipsi, in fiecare luna, de cateva milioane pentru cei doi copii.

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

„Cand eram cu Iura, am si gazduit o familie”

Anca Pandrea are acest obicei inca de pe vremea cand Iurie Darie ii era alaturi. Pesemne, tot la gandul ca nu au reusit sa devina parinti, cei doi aveau, in permanenta, grija de cate cineva. Intr-o perioada chiar a si gazduit o familie cu un copil.

CITESTE SI:

In sfarsit, o veste buna pentru Anca Pandrea! Vezi ce poate face actrita, dupa ce povestea ei a ajuns pana in Suedia!

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Anca Pandrea a povestit prima experienta sexuala cu Iurie Darie!

A.F.