Andra Gogan rupe tăcerea după apariția filmulețului +18: “Bănuiesc că niște copilași au găsit filmul pe un site pentru adulți și l-au aruncat pe internet”

Publicat: 12/02/2019 | 10:28

Andra Gogan a rupt tăcerea după apariția filmulețului +18, despre care s-a spus că ea ar fi, de fapt, protagonista scenelor de sex. Tânăra cântăreață a mărturisit că a suferit un șoc atunci când a văzut că pe înregistrare era scris mesajul clar că ea este în imaginile demne de un film pentru adulți. În cadrul unei emisiuni, mama artistei a declarat că a plâns încontinuu de când a apărut filmarea și că i se pare nedrept ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale.

Citește și: Familia Andrei Gogan, primele declarații despre filmul pentru adulți care circulă pe YouTube

În vârstă de 20 de ani, Andra Gogan a negat că ea este tânăra care a fost filmată în timp ce face amor cu un tânăr în Rusia. Mai mult, cântăreața a subliniat că nu a călcat până acum în statul condus de Vladimir Putin și că a aflat de apariția filmului +18 de la un prieten.

“Eu nu am fost niciodată în Rusia. Sunt șocată de ce se întâmplă pe rețelele sociale. Începe să fie din ce în ce mai popular bullingul și hate-ul. Aseară, la antrenament, un băiat prieten cu mine mi-a arătat. Bănuiesc că niște copilași au găsit filmul pe un site pentru adulți și l-au aruncat pe internet. Mi s-a părut șocant”, a povestit Andra Gogan în cadrul unui interviu.

În prezent, filmul porno nu mai apare pe YouTube, însă în orele în care a fost pe cunoscuta platformă, el a fost vizionat de mii de oameni. Familia Andrei Gogan este extrem de afectată de cele întâmplate.

“Am plâns pentru că e nedrept să acuzi pe cineva fără nici un pic de legătură. Dacă te uiți doar o dată îți dai seama că nu are nici o legătură cu Andra. Nu e ea. De la joc până la asta e o distanță mult prea mare”, a mărturisit mama Andrei Gogan în cadrul unei emisiuni TV.

Andra Gogan, printre jurații show-ului „Cântă acum cu mine”

Vloggerița Andra Gogan se numără printre cei 100 de jurați ai emisiunii “Cântă acum cu mine”, care va debuta în această primăvără la Pro TV. Rolul juraților este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare și să cânte alături de concurenții. Aceștia nu vor judeca doar vocea, ci întreaga reprezentație, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanții reușesc să o creeze pe scenă. Vă reamintim că show-ul îl va avea pe Cabral în calitate de prezentator, iar pe Loredana, jurat principal. Marele premiu pus la bătaie este de 50.000 de euro.

Andra Gogan, cântăreață, dansatoare, actriță

Andra Gogan s-a născut pe 17 aprilie 1998 în Buzău. Ea a devenit cunoscută după ce “şi-a împrumutat” vocea pentru foarte multe personaje din serialele difuzate de Disney Channel şi Disney Junior, iar cel mai cunoscut este, fără niciun dubiu, Doctoriţa Pluşica.

Pe 17 octombrie 2016, Andra Gogan a primit jobul de asistentă în emisiunea “Acces Direct”, prezentată de Simona Gherghe. Cunoscuta moderatoare TV a declarat înainte să o prezinte publicului pe talentata tânără: “Am o colegă nouă. Va fi asistenta mea. E cineva care cântă foarte, foarte frumos. Nu numai că are o voce excepţională, ci are o mulţime de alte calităţi”.

Din 24 decembrie 2018, postul de televiziune TVH a devenit TVH Kids Channel, singura televiziune din România pentru copii și adolescenți. Imaginea acestui post de televiziune este Andra Gogan, vlogger de succes, dar și prezentatoarea emisiunii “Andra Show“.

Emisiunea vedetă a postului este ANDRA SHOW, în care Andra Gogan – actriță, cântăreață, vlogger și voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje îndrăgite – are în platou invitați vloggeri, influenceri, vedete care vin cu sfaturi și recomandări despre ce poți face cu Tik Tok , ce să pui pe Instagram ca să aduni mulți followeri, cum să arate contul tău de Youtube ca să fii în trend și alte subiecte preferate de copii și adolescenți.

Citește și...