Familia Andrei Gogan rupe tăcerea. Adevărul despre filmul pentru adulți care circulă pe YouTube

Publicat: 11/02/2019 | 08:17

Andra Gogan, tânăra în vârstă de 21 de ani, care a dublat vocea personajelor Disney, a fost asociată cu fata care apare într-un filmuleț interzis minorilor, în care doi tineri fac amor în public, în spatele unei scene. (Vezi AICI filmulețul). După tot scandalul care s-a declanșat, familia Andrei rupe tăcerea și spune adevărul despre acel video.

Filmulețul care a apărut pe YouTube, în care se presupune că ar fi Andra, nu are absolut nicio legătură cu Andra Gogan. Filmulețul respectiv există de peste șapte luni pe un site pentru adulți, cu titlul „Sex with a Russian Cheerleader” (acum șapte luni a fost postat primul comentariu la acel video). Asocierea acestui video cu imaginea Andrei Gogan ne duce cu gândul că este doar o rea intenție din partea unor adolescenți, care nu au fost atenți nicio secundă la educația pe care părinții lor probabil au încercat să le-o dea„, ne-a declarat în exclusivitate familia Andrei Gogan.

Andra Gogan, printre jurații show-ului „Cântă acum cu mine”

Vloggerița Andra Gogan se numără printre cei 100 de jurați ai emisiunii „Cântă acum cu mine”, care va debuta în această primăvără la Pro TV. Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare și să cânte alături de concurenții. Aceștia nu vor judeca doar voce, ci întreaga reprezentație, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanții reușesc să o creeze pe scenă.

Reamintim că show-ul îl va avea pe Cabral prezentator, iar pe Loredana jurat principal. Marele premiu pus la bătaie va fi de 50.000 de euro.

Andra Gogan, vedeta postului TVH Kids Channel

Din 24 decembrie 2018, postul de televiziune TVH a devenit TVH Kids Channel, singura televiziune din România pentru copii și adolescenți. Imaginea acestui post de televiziune este Andra Gogan, vlogger de succes, dar și prezentatoarea emisiunii „Andra Show“.

Emisiunea vedetă a postului este ANDRA SHOW, în care Andra Gogan – actriță, cântăreață, vlogger și voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje îndrăgite – are în platou invitați vloggeri, influenceri, vedete care vin cu sfaturi și recomandări despre ce poți face cu Tik Tok , ce să pui pe Instagram ca să aduni mulți followeri, cum să arate contul tău de Youtube ca să fii în trend și alte subiecte preferate de copii și adolescenți.

Citește și...