Andreea Bălan a făcut anunțul momentului în muzica românească. Are legătură cu trupa Andre

Publicat: 25/05/2019 | 17:28

Andreea Bălan revine în forță pe scenă, după ce a trecut prin momente grele când a adus pe lume cea de-a doua fetiță. Artista a  primit aprobarea medicilor pentru a-și relua activitatea pe scenă și a făcut un anunț foarte important în muzica românească, care are legătură cu trupa Andre.

Vedeta pregătește un show incendiar la mijlocul verii, ce îi va lăsa pe fani cu gura cascată. „Urmează un show nou, foarte frumos. La mijlocul verii o să aveți o surpriză foarte mare. Voi lansa ceva spectaculos. Se poartă anii ʼ90, se poartă sclipiciul, kitschul. A revenit totul înapoi. Exact ce făceam pe vremea André”, a dezvăluit Andreea pentru Libertatea.ro.

Tematica showului este reîntoarcerea la „epoca de aur”, momentul-cheie al carierei sale, mai precis anii ʼ90. „Nu mai am neapărat piesele din vremea Andre, dar am în genul ălora pe care le purtam atunci eu și Andreea Antonescu. Le am acasă. Avem costume de atunci, unele nu mă mai încap, dar na, le am”, a mai spus cântăreața.

La ce trucuri apelează pentru a-și ascunde urmele operațiilor

Andreea Bălan a trecut, în urmă cu puțin timp, prin trei operații care au reușit să îi salveze viața. Intervențiile au lăsat urme pe trupul artistei, dar aceasta reușește să le ascundă cu succes.

Andreea Bălan are o siluetă demnă de invidiat, și reușește să fie un model pentru multe femei, mai ales că artista a depășit deja 30 de ani și are și două nașteri la activ. Se pare că artista a reînceput să se lase fotografiată în ipostaze care îi pun formele în evidență și, chiar dacă deocamdată nu se expune în costum de baie, Andreea Bălan pozează în fața partenerului ei de viață, George Burcea, iar acesta publică fotografiile pe site-urile de socializare.

Chiar dacă nu s-a refăcut în totalitate, artista le explica fanilor ei, pe blogul său ca nu poate renunța la meseria pe care o are, deoarece cheltuielile sale, mai ales acum sunt destul de mari. Le-a mai spus și faptul că nu ar trebui să își facă griji în privința sănătății ei, deoarece este capabilă să susțină concerte ca și până acum.

Citește și...