Andreea Bănică, cu sânii la vedere pe rețele de socializare! Vedeta a pozat sexy, iar fanii au apreciat ce au văzut

Autor: Anna Caba
Publicat: 11/07/2020 | 15:10

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul românesc. Vedeta rată incredibil și nu se sfiește să arate asta. Andreea a posta pe rețelele de socializare o fotografie incendiară care a atras atenția tuturor.

La 42 de ani, Andreea Bănică arată ca la 20. Vedeta este într-o formă de zile mari și toate lumea poate observa asta. Pe lângă acest lucru, cântăreața este mereu cu zâmbetul pe buze și transmite o energie pozitivă. (CITEȘTE ȘI: RĂZBOIUL DINTRE ANDREEA BĂNICĂ ȘI IULIA ALBU CONTINUĂ! CÂNTĂREAȚA, REPLICI ACIDE LA ADRESA FOSTEI SALE PRIETENE. „E O PERVERSĂ ȘI O PREFĂCUTĂ. ASTA E”)

Recent, Andreea Bănică a postat, pe contul personal de Instagram, o fotografie care a stârnit interesul fanilor. Artista a pozat sexy și a aprins imaginația internauților. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți și o cămașă care îi lasă la vedere sânii, artista a făcut furori pe rețelele de socializare.

„Sunt o mamă cool”

Fotografia postată de Andreea a stârnit admirația fanilor, care s-au grăbit să lase numeroase aprecieri și comentarii pozitive. Urmăritorii au fost impresionați de trupul artistei și mai ales de bustul natural și generos ale acestei. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂNICĂ A FĂCUT UN ANUNȚ EMOȚIONANT, IAR MESAJELE DE FELICITARE AU CURS: “E O IMENSĂ BUCURIE PENTRU MINE SĂ FIU PĂRINTE…”)

Andreea a însoțit postarea de descrierea „Sunt o mama cool”, iar internauții i-au dat dreptate. Aceștia au apreciat pe lângă formele bine definit și subtilitatea Andreei, care nu a lăsat totuși prea mult la vedere.

„Andreea arăți extraordinar de bine, ești frumoasă și talentată, să continui tot așa, „Ooopa..boomă!!”, „Superbă…multe vedete ar vrea să arate așa la 40 de ani”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care cântăreața le-a primit.

Deși arată foarte bine Andreea Bănică nu pune accentul doar pe imagine. Ea este și o mămică devotată și are mare grijă de cei mici și le face toate poftele.