Războiul dintre Andreea Bănică și Iulia Albu continuă! Cântăreața, replici acide la adresa fostei sale prietene. „E o perversă și o prefăcută. Asta e”

Autor:
Publicat: 11/07/2020 | 13:38
Războiul dintre Andreea Bănică și Iulia Albu continuă! Cântăreața, replici acide la adresa fostei sale prietene. „E o perversă și o prefăcută. Asta e”

Andreea Bănică și Iulia Albu pare că nu au îngropat securea războiului. Cele două vedete continuă să se atace în mediu public, iar despre o împăcare pare că nu e poate vorbi. Dacă acum ceva timp erau bune prietene, în prezent Iulia Albu și Andreea Bănică nu doar că nu își mai vorbesc, dar nu pierd nicio ocazie de a se ataca una pe alta.

Recent, Andreea Bănică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, unde a lansat din nou un atac public la adresa fostei sale prietene. Războiul dintre cele două durează de ceva timp și chiar dacă nu se știe exact motivul disputei, cele două par că nu se mai pot suporta. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ A LĂMURIT MISTERUL. A ANUNȚAT PE INSTAGRAM DACĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ. “DA, SUNT…”)

În timpul emisiunii Andreea Bănică nu sa sfiit să dea cărțile pe față. Cântăreața a recunoscut că Iulia Albu a fost una dintre prietenele ei apropiate, dar că în acest moment nu își mai vorbesc. Mai mult, se pare că Andreea a blocat-o pe rețelele de socializare și nu vrea să mai audă nimic de ea.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci”, a povestit Andreea Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV.

„Fără ameninţări, da, Andreea?”

Se pare că războiul dintre cele două durează de ceva timp. Iar Andreea nu este singura care a atacat în mod public. La rândul său, Iulia Albu a avut mai multe comentarii răutăcioase la adresa artistei. Mai mult, Iulia Albu a declarat chiar că a fost amenințată de Andreea.

Iulia Albu a criticat dur vestimentația Andreei Bănică în repetate rânduri. Iar în stilul caracteristic, replicile acide nu s-au oprit doar la haine. (VEZI ȘI: IULIA ALBU, COMENTARII ACIDE DESPRE ANTONIA: „O FEMEIE FRUMOASĂ ȘI CAM ATÂT!”)

„Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul.

 Daaar… dacă tot am ajuns la ele… Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1”, scria în trecut Iulia Albu despre Andreea Bănică, pe blogul personal.