Iulia Albu, comentarii acide despre Antonia: „O femeie frumoasă și cam atât!”

Publicat: 06/07/2020 | 17:43
Iulia Albu, comentarii acide despre Antonia: „O femeie frumoasă și cam atât!”

Iulia Albu a făcut, recent, comentarii acide despre Antonia. Vedeta o consideră pe artistă „o femeie frumoasă și cam atât”. 

Considerată una dintre cele mai sexy artiste din România, Antonia nu este, totuși, pe placul tuturor. Recent, Iulia Albu a avut de zis cuvinte dure la adresa iubitei lui Alex Velea. 

Motivul care a stârnit-o pe Albu a fost manichiura pe care o avea Antonia într-o reclamă la bijuterii. 

Antonia încă nu i-a dat replica

„Antonia “o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o luna într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tău să străluceşti şi să te simţi frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înţeleagă că este ok să îşi facă manichiură o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia şi poartă diamante. Şi, bineînţeles, când le găteşte Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, a scris Albu. 

Antonia nu i-a dat, cel puțin deocamdată, replica, însă internauții au lăsat zeci de comentarii la adresa postării criticului vestimentar. 

Deși acum poate părea foarte sigură pe ea, Iulia mărturisea într-un interviu că nu a avut mereu încredere în sine. 

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”, spunea vedeta.