Antonia și Alex Velea, „picanterii” în văzul tuturor. Oamenii au rămas muți de uimire când au văzut cum se comportă artiștii, într-un club din Mamaia

Publicat: 06/07/2020 | 14:36
Antonia și Alex Velea, „picanterii” în văzul tuturor. Oamenii au rămas muți de uimire când au văzut cum se comportă artiștii, într-un club din Mamaia

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Dacă unii aleg să uite de viața amoroasă după ce devin părinți, cei doi artiști reprezintă exemplul clar al efectului invers. Deși sunt extrem de ocupați cu evenimentele, copiii și proiectele, Antonia și Alex Velea nu uită niciodată unul de celălalt și își arată iubirea în văzul tuturor, fără niciun fel de reținere. 

Vă spuneam că sunt lipsiți de inhibiții, iar atunci când vine vorba de sentimente, sunt numărul 1! De ce? Pentru că nu le pasă niciodată de gura lumii și trăiesc după bunul lor plac.

NU RATA – ANTONIA ARE O SORĂ DE ACEEAȘI VÂRSTĂ CU FIICA EI, MAYA. CUM ARATĂ ALESSIA

Antonia și Alex Velea, declarații și gesturi siropoase pe scenă, în club

Deși sunt părinții a doi copii, Antonia și Alex Velea nu au uitat să fie intimi unul cu celălalt și chiar își demonstrează iubirea în public. În celebrul club Loft din Mamaia, cel frecventat de toată spuma showbizului, Antonia și Velea au concertat recent, însă nu doar activitatea lor artistică de pe scenă a atras atenția fanilor, ci mai degrabă „picanteriile” pe care cei doi artiști le-au expus, fără rețineri.

Antonia și Alex Velea, gesturi tandre în văzul tuturor

Antonia i-a declarat, la microfon, în fața tuturor, iubirea lui Alex Velea: “Te iubesc!!!!”, i-a spus ea, cu zâmbetul pe buze, spre bucuria tuturor celor prezenți la eveniment. În tot acest timp, Alex Velea a sorbit-o din priviri pe iubita sa și s-a comportat de parcă ar fi prima zi în care este îndrăgostit de ea.

CITEȘTE ȘI – ANTONIA, VICTIMA UNEI ÎNȘELĂTORII! IUBITA LUI ALEX VELEA ȘI-A ALERTAT APROPIAȚII ȘI FANII

Nici artistul nu s-a lăsat mai prejos, căci printre strofele cântate a avut grijă să nu-și neglijeze iubita și i-a mai făcut, din când în când, ochi dulci și i-a mai oferit câte un sărut. Fanii celor doi au fost extrem de încântați să-i vadă în asemenea ipostaze, mai ales ținând cont de faptul că au fost extrem de naturali unul cu celălalt și fără inhibiții.