Antonia, victima unei înșelătorii! Iubita lui Alex Velea și-a alertat apropiații și fanii

Publicat: 03/07/2020 | 14:34

Antonia este victima unei înșelătorii apărută în lumea virtuală. Iubita lui Alex Velea a luat foc și, totodată, s-a îngrijorat când a văzut despre ce este vorba și și-a alertat apropiații și fanii.Unii dintre aceștia au liniștit-o și i-au trimis mesaje în privat.

Citește și: Matteo și iubita lui și-au botezat fetița! Elena Neagu a atras toate privirile cu rochia ei, iar Antonia și Ilinca Vandici nu au trecut neobservate

Antonia, victima unei înșelătorii

La 31 de ani și cu trei copii, Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În plus, ea este considerată una dintre cele mai frumoase și datorită frumuseții sale a ajuns să fie victima unor escroci care își desfășoară activitatea infracțională pe Internet. Aceștia s-au folosit de una dintre fotografiile cântăreței după ce au modificat-o în Photoshop, unde au pus un produs pentru slăbit. Oferta este însoțită și de așa-zisele declarații ale Antoniei, însă, totul este fals! Când a văzut anunțul pe un site, iubita lui Alex Velea a luat foc și l-a distribuit pe Instagram Stories, unde a scris cu majuscule următorul mesaj: “RIDICOL”, după cum puteți observa și în galeria foto a articolului.

Nu rata: Alex Velea, fotografiat complet dezbrăcat de Antonia! Andreea Esca nu s-a putut abține și a reacționat atunci când a văzut poza HOT pe Instagram

Antonia a pozat goală și i-a înnebunit pe bărbați cu trupul său de zeiță

În urmă cu câteva zile, Antonia a publicat pe contul său oficial de Instagram o fotografie în care apare aproape complet dezbrăcată… După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, ea poartă doar o pereche de dres cu imprimeu de leopard. Printre cei care i-au lăsat comentarii la postare se numără partenerul ei de viață, Alex Velea, dar și Codin Maticiuc care i-a scris: “Senzaționali ciorapii!”. Vedeta i-a mulțumit și i-a trimis un sărut virtual și un emoticon care râdea cu lacrimi. Un internaut i-a spus carismaticului actor: “Strict la ciorapi te-ai uitat tu, nenea Codin. Frumoși ochi, Antonia 😀😀”.

Antonia a făcut furori după ce a publicată această poză sexy și provocatoare © Instagram
Antonia a făcut furori după ce a publicată această poză sexy și provocatoare © Instagram

Descoperă și: Alex Velea are puteri paranormale. Antonia a dezvăluit multe secrete din relația cu iubitul ei: “Îmi simte durerea și…”

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Află și:Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.

Nu rata: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând