Antonia are o soră de aceeași vârstă cu fiica ei, Maya. Cum arată Alessia

Publicat: 03/07/2020 | 17:46

Toată lumea o știe pe Antonia, însă, puțini sunt cei care știu că artista are o soră de aceeași vârstă cu fiica ei. Alessia re nouă anii și este adorabilă.

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. Vedeta are trei copii pe care îi adoră și o familie fericită alături de Alex Velea, însă, puțini sunt cei care știu că Antonia are și o surioară mai mică.

După divorțul de Denise Iacobescu, Mihai și-a refăcut viața. Tatăl adoptiv al Antoniei s-a căsătorit cu Bianca, femeia care i-a dăruit o fetiță. Micuța Alessia are nouă ani și este campioană la înot.

Antonia și surioara ei se înțeleg de minune și, ori de câte ori are timp liber, artista o vizitează pe Alessia. (CITEȘTE ȘI: SPEAK, LUAT LA ROST DE FANI DUPĂ O POSTARE PE TIKTOK: ”ȚI-E DOR DE ADELINA?”)

”Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, povestea celebra artistă în urmă cu câțiva ani.

Tatăl și surioara Antoniei

Antonia și Alex Velea se iubesc de șapte ani

Antonia și Alex Velea se iubesc de șapte ani și au împreună doi copii: Dominic şi Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a depus actele de divorț. După pronunțarea divorțului, Antonia și Alex Velea își vor boteza băieții. (VEZI ȘI: CRISTI BORCEA ȘI-A SFĂTUIT FIUL SĂ NU SUSȚINĂ BACALAUREATUL: “AR FI APĂRUT SUSPICIUNI”. MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI INCREDIBILE)

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.