Speak, luat la rost de fani după o postare pe TikTok: ”Ți-e dor de Adelina?”

Publicat: 03/07/2020 | 17:01

Speak a fost luat la rost de fani după o postare pe TikTok. Artistul a fost pus la colț din cauza unei mici ”gafe”.

Speak a postat pe contul lui de Tik Tok un challenge pentru un brand de băuturi: „Am dat drumul la vară pe cea mai retro melodie a lui Smiley! Intră și tu în challenge”.

Versurile melodiei lui Smiley fac referire la o fată pe nume ”Adelina”. Așa că fanii au reacționat imediat și l-au tachinat pe artist.

”Ți-e dor de Adelina?”, l-a întrebat unul dintre fani. Speak, însă, nu a avut nicio replică. Artistul nu a vrut să dea curs comentariilor puțin răutăcioase. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM NEAGĂ DIVORŢUL DE SORIN NICOLESCU, DAR E TOTUL CLAR! DOVADA CĂ S-AU DESPĂRŢIT)

@iamspeakAm dat drumul la vară pe cea mai retro-nouă melodie a lui Smiley! Intră și tu în challenge-ul ##SiIeriSiAzi alături de @pepsiromania !♬ Adeline – Smiley

Speak și Adelina au fost împreună timp de doi ani și jumătate. Cei doi au fost la un pas să ajungă în fața altarului, însă, atunci când fanii se așteptau la marele eveniment, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

Speak și Ștefania se căsătoresc

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Și, iată, că după mai bine de trei ani de relație… Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiția ”Asia Express”, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul unei dintre probele de la ”Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el. (CITEȘTE ȘI: FILMUL INCREDIBIL AL MORȚII TÂNĂRULUI CARE A ATACAT POLIȚIȘTII ÎNTR-UN HOTEL DIN BUCUREȘTI. „ÎNARMAT CU O FOARFECĂ ȘI O SULĂ, A LOVIT…”)

Printre lacrimi, răspunsul, a fost ”Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale. Acum, cei doi au anunțat și când vor face nunta.

”Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e ok să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a spus Ștefania la Antena 1.