Andreea Mantea, chinuită la maximum. “Mă durea, mă durea rău! Am făcut până și pipi pe mine de durere!” Ce a pățit, în trecut, prezentatoarea TV

Publicat: 25/10/2018 | 12:37

Puțini sunt cei care știu că Andreea Mantea a avut un complex încă din copilărie. Prezentatoarea TV a suferit enorm din cauză că avea dinții strâmbi. Recent, însă ea și-a luat inima-n dinți și a mers la medicul stomatolog pentru a rezolva problema.

Așa că s-a pricopsit cu un aparat dentar pe care la un moment dat l-a și pierdut. Însă, în trecut, am avut o frică teribilă față de dentiști.

Ştie toată lumea! Nu mai e un secret că am avut aparat dentar! Persoanele care apar la televizor… Dacă avem o problemă noi cu noi, noi ştim! Nu trebuie să vă bateţi joc, pentru că noi ştim! Ce dinţi strâmbi ai, Andreea! mi se spunea. Foarte urât! Eram conştientă! Dar ce nu ştia nimeni e că eu aveam o mare teamă de dentist. Mergeam cu mama la dentist şi era o doamnă asistentă mai corpolentă care ne ţinea de mâini. Şi mă durea! Mă durea rău! Am făcut până şi pipi pe mine de durere”, a spus Andreea Mantea la un post de televiziune.

„Mă simţeam ca la NASA. Am purtat aparatul doar cinci luni, nu şapte. Venea vara, nu am mai vrut să îl port”, a mai povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea prezintă “Te vreau lângă mine” și ”Se strigă darul”

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc.  Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.