Andreea Mantea a pus punct unei relații vechi! Prezentatoarea a răbufnit la Kanal D: “Gata, până aici!”

Publicat: 21/09/2019 | 16:00

Nu, nu este o glumă! Andreea Mantea a pus punct unei relații vechi, pe care nu o mai putea gestiona de multă vreme. Frumoasa prezentatoare a răbufnit în cadrul emisiunii “Se strigă darul”, pe care o moderează împreună cu Mihai Mitoșeru.

Citește și: Mihai Mitoșeru a făcut anunțul trist: “De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat!”

Andreea Mantea a pus punct unei relații vechi! Prezentatoarea a răbufnit la “Se strigă darul”

În cea mai nouă ediție a show-ului “Se strigă darul”, Andreea Mantea pune stop “relației” pe care o are cu “Furnicuța” (n.r.: lada de zestre), motivând că i-a purtat ghinion, ea reușind de puține ori să câștige competiția darurilor în fata lui Mihai Mitoşeru. Astfel, prezentatoarea TV a decis să o schimbe cu una mai nouă.

“Mi-a ajuns, ți-am spus… m-am saturat! Am avut «discuţii» interminabile, în care ți-am spus: «Gata! Până aici: ori te calcă trenul, ori te distrug eu!»”, îi transmite vedeta “Furnicutei”, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Cât încasează lunar Andreea Mantea de la Kanal D, pentru emisiunea Puterea Dragostei. Odată cu sezonul 2, turcii i-au mărit salariul

Scenele s-au petrecut în timpul filmărilor de la o nuntă organizată în Oltenia: mirii Carmen și Ioan Didă au petrecut împreună cu invitații într-un loc cu o rezonanță aparte, Coțofenii din Dos, sat aflat în apropierea Filiașiului, în Dolj. Și… pentru că Andreea Mantea a renunțat la “Furnicuța” ei, și colegul ei, Mihai Mitoșeru, ar fi trebuit să renunțe la “tovarășa” lui de drum. Însă, carismaticul prezentator a avut un alt plan: el a considerat că unde-s două lăzi, zestrea crește și a decis să păstreze pe amândouă; atât pe cea veche, dar și pe cea nouă.

La scurt timp după ce i-a aflat hotărârea, a început războiul între Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, spre amuzamentul mirilor, dar și al nuntașilor. Mai mult, la un moment dat, prezentatorul TV a mers la cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu să ceară zestre – ce a ieșit, vedeți în această seară la “Se striga darul”, începând cu ora 20:00 la Kanal D.